Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otčím hyena: Nevlastní dcera zabila Petra, on chce za její příběh 100 tisíc Kč!

Autor: shp - 
15. října 2014
19:40

Jeho nevlastní dcera vzala už poněkolikáté nůž a ohrožovala své okolí. Barbora Orlová (26) ve škole ve Žďáru nad Sázavou zabila Petra Vejvodu (†16), který bránil své spolužačky. Otčím vražedkyně trpící schizofrenií oslovil list Právo s tím, že mu poskytne exkluzivně její příběh. Za mastnou sumu!

Taková nechutnost! Partner matky Barbory Orlové chtěl podle deníku sto tisíc za exkluzivní příběh jeho nevlastní dcery, jejíž běsnění stálo život mladého studenta.

List se včera snažil celý den marně oslovit její matku o komentář. Žena ale neměla zájem. „Nezlobte se, ale od rána mi zvoní telefon. Nic vám neřeknu, je to pro mne stresová situace a jsem ráda, že vůbec žiju,“ řekla matka Orlové.

Po dvou hodinách ale redaktora ze stejného telefonního čísla kontaktoval muž, který se představil jako přítel matky obviněné a nabízel její příběh. „Vy máte zájem o ten příběh? Samozřejmě že se můžeme sejít tady, kde bydlíme, ale bude to hodně drahé,“ řekl. Na dotaz, co si pod pojmem drahé představuje, odpověděl, že částku 100 tisíc korun.

„V tom případě budeme ochotni mluvit,“ dodal otčím. Na dotaz, zda mu nepřipadá neetické snažit se vydělat na neštěstí, které jeho dcera, volající řekl: „Ale příběh je to zajímavý a budete mít exkluzivní práva, nikdo jiný to nedostane.“ Redaktor ale odmítl zaplatit...

Video Zprávy: Vražda ve škole! A soud potrestal Čtvrtníčka s Potměšilem! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

podlesni ( 15. října 2014 23:37 )

Je to nechutné, zrovna tak jako novináři kteří donekonečna volají na mobil matce...

bre-burda ( 15. října 2014 21:53 )

"Otčím hyena" protože chce za informace 100.000 Kč. Kdyby je poskytl zadarmo, tak by ty pravé hyeny, tj. novináři a žurnalisté, po nich rádi skočili a o nějaké morálce a etice by nepadlo ani slovo. Pokrytci!

.abcd.abcd. ( 15. října 2014 21:11 )

Ale o to nejde, jde o to, že ta rodina se nestarala a na místo, aby se nezodpovědná matka omluvila, požadují prachy.

frantacizek ( 15. října 2014 21:05 )

Plesk si říká denně o miliony, když tyhle story publikuje. A proč bych měl mít vyplej telefon kvůli nějakýmu retardovi, který chce zpeněžit to, co řeknu. Tak a´t mi to zaplatí, jsme v tržní ekonomice.

.abcd.abcd. ( 15. října 2014 20:53 )

Žurnalistika nikdy nebyla etická. Ty ale můžeš vypnout telefon. Matka selhala, protože holku prostě nehlídala a neuhlídala. A ten její kretén si řekne o 100 táců? Nakopat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání