Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vražedkyně ze Žďáru se chtěla nechat zastřelit: Poslední vzkaz mámě!

Autor: Ivana Žáková, ljš - 
17. října 2014
19:25

Byla jedinou osobou, které Barbora Orlová (26) důvěřovala a které se svěřovala. Přesto její matka Dagmar netušila, že se zákeřná schizofrenie znovu vrací a tentokrát udeří naplno. Podle ní byla dcera rozhodnutá zemřít, čemuž prý nasvědčuje i poslední zpráva, kterou matce nechala.

Paní Dagmar prožívá obrovskou bolest. Musí se vyrovnat se skutečností, že její dcera zavraždila nevinného člověka, hrdinu, které chtěl pomoci kamarádce, a zároveň má obrovský strach o své dítě, kterým zmítá zlá nemoc.

Je přesvědčená, že Barbora už nedokázala unést běsy a hlasy, které se jí ozývaly v hlavě, a rozhodla se svůj život ukončit. To podle ní naznačuje i SMS, kterou jí před činem napsala. „Poslední vzkaz, který od ní mám je – maminko, mám tě moc ráda. Jako by se se mnou chtěla rozloučit,“ svěřila Blesk.cz.

Matka prý sama dohlížela na to, aby se dcera po propuštění z léčebny poctivě léčila. Je si jistá tím, že k psychiatrovi pravidelně docházela a také brala léky. Přesto se choroba zhoršila natolik, že ji dohnala k hrůznému činu.

„Nechtěla se dál trápit, znala už tu hrůzu, nebezpečné hlasy, a raději se rozhodla zemřít,“ myslí si její maminka. "Ve škole hned křičela, aby zavolali policii. O to jí přece šlo. Chtěla, aby to trápení už jednou provždy skončilo, aby ji zastřelili. O tom, že toho chlapce zabila, vůbec nevěděla. Vypověděla to i během prvního výslechu. Všeho upřímně litovala,“ hájí svou dceru.

 

kozel123 ( 18. října 2014 17:42 )

Přestaňte z tý cikánský zrůdy dělat chudinku!

berlin71 ( 18. října 2014 14:10 )

Nikdo z tech kteri tu urazely romy se ani sluvkem nezminily o tom ze by se chtely omluvyt za vymisly ktere tu rozhlasovaly . Tato psichopatka nejni romka .Nepravdiva osocovani z trestnich cinu mirene proti romum ,rozdmichava nevrazivost a nenavyst ktera se muze zcela vyhrotit v zbytecne nepokoje a nasili. Ja osobne pokladam za neprijatelne a vysoce urazejici toto jednani . Doufam ze lide jako abcd.abcd.: nebudou v budoucnu nepravem napadat romy.

annakarenina ( 18. října 2014 08:59 )

Porad ji neomlouvejte. Vrazdila? Ano! Dal neni o cem mluvit.

sarka.q ( 18. října 2014 07:55 )

Chápu matku že brání své dítě, ale pokud věděla jak špatně na tom je, a že se jí nemoc zhoršila, měla ji nechat dát hospitalizovat. Pokud věděla jaké běsy má a jak stále trpí, co matka čekala po té sms ??? Udělala to už jednou. Proč matka nezavolala na policii? Dcera prý nikam nechodila, a najednou odjede přes noc pryč? Proč když měla děs ze svého souseda, proč ji matka nepomohla se přestěhovat jinam? Mého muže napadl schizofrenik, kolega v práci. Přestal brát léky, myslel si že je v pořádku, že to zvládne sám a nikomu to neřekl. Možná také neměl na léky peníze, prý se na léky musí doplácet. Několik dní před útokem se choval divně, mluvil "z cesty". Všichni se ptali co s ním je, co se děje. Blízcí lidé i laikové poznají tu změnu chování. Pokud to udělala promyšleně - chtěla se nechat zatknout, hledala po netu, jela se ubytovat, je to naplánovaný útok vražda.

viola111 ( 18. října 2014 02:47 )

Taky si myslím, že si člověk najde dost způsobů, jak se sprovodit ze světa, když se rozhodne. Tohle je ale jiný případ - zákeřná bestie, která jiným škodí bez problémů, o sebe se ale bojí, natož aby na sebe sáhla v sebevražedném úmyslu. A stará hilzna jí bude hájit do roztrhání těla. U ní měla barča začít!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání