Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Policií hledaná Veronika se prozradila v rádiu: Poslala vzkaz milenci do basy

Autor: David Vaníček - 
26. září 2014
16:56

Tomu se říká láska! Veronika Šrámková z Plzně jaksi zapomněla na to, že na ni soud vydal zatykač a vydala se do místního rádia, aby vyznala lásku svému milému - ten sedí na Borech a odpykává si svůj trest. Důkaz lásky ji vehnal přímo do rukou policie!

Že je láska slepá a nedomýšlí následky, to se v tomto případě potvrdilo dvakrát. Veronika přijela v pátek do studia plzeňského rádia Kiss Proton, aby splnila úkol pro svého milého, který sedí ve vězení na Borech a poslouchá rádio. Měla v Plzni najít nápis "Víc lásky tobě chci dát jen já." Úkol jí zadal moderátor.

Konec vysílání, jdete s námi... Konec vysílání, jdete s námi... | Facebook Kiss Proton

Veronika svého Jirku miluje opravdu z celého srdce, ještě v dubnu, když skončil za mřížemi, mu na facebooku psala láskyplný vzkaz: "Miláčku, vždycky tě budu zbožňovat a vždycky bude celé mé srdíčko jen Tvoje. S tebou i bez Tebe! Vždycky na Tebe budu čekat, ať se děje, co se děje. Miluju tě mimi... a jsem jen Tvá!"

Jiří Golinowský a jeho Veronika ještě, když byli oba na svobodě. Jiří Golinowský a jeho Veronika ještě, když byli oba na svobodě. | Facebook

Veronika se nechala v rádiu vyfotit a v rámci propagace soutěže publikovat na Facebooku, jenže zapomněla, že její fotka (ještě s blond vlasy) a jméno zdobí taky galerii policejní pátračky. A policisti podle všeho poslouchali stejnou stanici, a tak si pro hledanou dívku hned přijeli.

"Samotné nás to překvapilo. Museli sedět u rádia. Soutěžící udělala pouze první vstup. Když jsme se chystali na druhý, už tady byli." řekl moderátor soutěže Vláďa Jaroš.

Její milovaný snoubenec Jirka podle všeho celé zatýkání poslouchal v přímém přenosu!

Hlídka naložila Veroniku do auta a odvezla na služebnu. Hlídka naložila Veroniku do auta a odvezla na služebnu. | Facebook Kiss Proton

Celá akce trvala jen pár vteřin, policie dívku odvedla přímo ze studia, ale soutěž nepokazila...

"Byla to rychlá a profesionální práce. Sebrali jí během pár vteřin. Co nás potěšilo, že nechtěli kazit princip populární soutěže, tak jí nechali mobilní telefonu i cestou do vazby, abychom s ní ještě jeden vstup mohli udělat." dodal programový ředitel stanice, Míra Hejda.

Poslechněte si celý vstup z vysílání Kiss Proton:

Video Holka z policejní pátračky se odhalila v rádiu: Poslala vzkaz milenci do basy! - Kiss Proton, Blesk.cz
Video se připravuje ...

 

.abcd.abcd. ( 27. září 2014 00:33 )

Láska to je nemoc zlá, tady nepomůže už ani lékořice.

abdc.adcb ( 26. září 2014 19:46 )

abdc.adcb ( 26. září 2014 19:45 )

je to tupka vegeta

abdc.adcb ( 26. září 2014 19:42 )

u mě jsi jejich šéf jojone

abcd.adcb ( 26. září 2014 19:05 )

Ty srandisto z vyděšení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání