Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče těhotné Lucie (†32): Nikdo se nám neomluvil!

Autor: František Prachař - 
3. srpna 2014
13:39

Lucie Slowiková z Orlové (†32) zemřela letos 18. června. Místo roztoku glukózy při těhotenském testu vypila v soukromé diabetické ordinaci MUDr. Evy Gongolové jed. Případ se nehýbe z místa a rodiče mrtvé se rozhodli, že to tak nenechají.

„Spolu se zetěm jsme si najali právničku a dohodli jsme se, že budeme nekompromisně požadovat pořádné vyšetření smrti dcerky a také vysoké odškodnění,“ řekl otec otrávené Lucie, pan Tomáš Kašinga (60). Jeho žena, paní Mária (56) je s ním zajedno: „Nechápeme ty průtahy kolem. Kdyby doktorka a sestra dělaly svoji práci odpovědně, Lucie mohla žít.“

Dodnes není jasné, co vlastně Lucie v diabetologické ordinaci vypila. Měl to být Chlumského roztok, ale ten tak odporně páchne a chutná, že by ho takřka půl litru mladá žena nepozřela. Lékařka Gongolová odmítá s kýmkoli hovořit, rodiče otrávené Lucie a jejich zetě ani nenavštívila, ani se neomluvila, stejně jako sestra, která jedovatý roztok nastávající mamince podala.

„Zabily nám dcerku a vnučku – Lucie měla mít holčičku,“ pláče paní Kašingová. Je v péči psychologa, bere antidepresiva, ale spolu s manželem a zetěm je odhodlaná udělat vše pro to, aby dvojnásobná smrt nezůstala nepotrestána.

Celou zpověď zoufalých rodičů čtěte v tištěném NEDĚLNÍM BLESKU.

klonklon ( 3. srpna 2014 19:15 )

MUDr.Evu Gongolovou,tu špínu,mršinu zkurv.enou nechat pořádně zbičovat i s tou její pchíčou asistentkou nebo co to je za mrd.ku a spolu s nimi i ty zachcaný,zkorumpovaný fízly co tohle šetří,dolámat je a posadit do kriminálu na doživotí mezi ty největší gaunery.Ksindl jeden zasranej!!!

bubliiinka ( 3. srpna 2014 19:03 )

ty jsi normální zakomplexovaný debil na tebe musí být tvoji rodiče pyšní jestli je doma taky takhle oslovuješ

bubliiinka ( 3. srpna 2014 19:01 )

se podívej v kolika půjdeš do důchodu ty ? to už taky nebudeš nejmladší ..... budeš mít označení stará lůza ......

sores ( 3. srpna 2014 18:38 )

 V primitivním rozvojovém Česku se neomlouvá a odškodné pcha! Všude jinde ve vyspělém státě kde existuje slušnost a pochopení cizí bolesti, by rodina dostala milióny odškodné i když 2 životy jim to nevrátí. Jsme cikánský stát a geneticky sprostý a jednoduchý.

setroseuros ( 3. srpna 2014 18:34 )

Proc cekaji omluvu ? A jakou? - Prominte , ze sme Vam zabili svou neduslednosti a lajdackosti dceru i vnucku?! NA to predce omluva neexistuje!!! NE E XIS TU JE !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání