Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Zdrcený otec Lucie (†32) o podivném přístupu policie: Nechtěli mi říct, proč ji hledají!

Autor: František Prachař, ljš - 
3. srpna 2014
18:56

Přišli o milovanou dceru a nenarozenou vnučku. Jejich malý vnouček denně usíná v slzách s maminčinou fotkou v rukou. Zdrcení rodiče těhotné Lucie, která při běžném vyšetření vypila dezinfekci, stále nechápou, proč za smrt jejich dcery stále nikdo nepyká. Její tatínek pro Blesk popsal neurvalý přístup policisty, který otrávenou ženu přišel hledat k nim domů.

Police o průběhu svého šetření zatím rodinu nijak neinformovala, a tak si Luciin manžel a její rodiče najali právního zástupce, který bude hájit jejich zájmy. Netají se tím, že chtějí zejména pro malého Nicolase, který tady po Lucii zůstal, vysoudit vysoké odškodnění.

Vyšetřovatelé se ale dobře neuvedli už, když Lucii přišli do domu jejích rodičů hledat. Měla u nich totiž stále trvalé bydliště, a když sestra v ordinaci na záměnu přišla, poslala hlídku právě na adresu, kterou měla žena uvedenou v dokumentech.

Na příjezd policistů Kašingovi nikdy nezapomenou. „Přijeli ji hledat k nám domů,“ vzpomíná otec otrávené ženy. „Když jsem chtěl vědět proč, odsekl mi jeden, abych se o to nestaral, že se všechno dovím včas. Až po námitce druhého policisty, že se to stejně dozvím, mi řekl, že jí zaměnili léky," popsal chvíle hrůzy. Jeho dceru pak doma už našli mrtvou...

123automobil ( 4. srpna 2014 10:26 )

moiaza ( 4. srpna 2014 08:30 )

 Proti mafii v ČR jsou všichni krátcí.

lunatic ( 4. srpna 2014 02:54 )

Rodiče otrávené Lucie jsou odhodláni bojovat za objasnění její smrti až do konce.-stojí pod fotografií ... jenže,konec - ten přeci již nastal ! No - snad? to bude vyšetřeno úspěšněji,než "pád" letadla nad Ukrajinou ...

clarabella ( 4. srpna 2014 02:05 )

 @makeli: budeš se divit, ale dětí mám. Dokonce dvě (5 a 2 roky) a kdyby se mi něco stalo, tak na mém pohřbu nebudou. K té hrůze co by ztrátou maminky zažily by je nikdo nevystavil stresu na pohřbu. Nechtěla bych, aby synové viděli jak jejich nejbližší trpí a aby poslouchali jak maminka tragicky odešla a podobný řeči. A ad "rozloučil se s maminkou" mohl se rozloučit jinak. V 7mi letech mi zemřel otec, na pohřbu jsem nebyla a pocitem nerozloučení se netrpím. Pohřeb je psychicky náročný pro dospělý natož pro dítě. Ještě ho nechali s tatínkem přijímat kondolence.

clarabella ( 4. srpna 2014 02:02 )

 @makeli: budeš se divit, aké dětí mám. Dokonce dvě (5 a 2 roky) a kdyby se mi něco stalo, tak na mém pohřbu nebudou. K té hrůze co by ztrátou maminky zažily by je nikdo nevystavil stresu na pohřbu. Nechtěla bych, aby viděli jak jejich nejbližší trpí a aby poslouchali jak maminka tragicky odešla a podobný řeči. A od "rozloučil se s maminkou" mohl se rozloučit jinak. V 7mi letech mi zemřel otec, na pohřbu jsem nebyla a pocitem nerozloučení se netrpím.

Zobrazit celou diskusi