Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smrt pošťačky ve Skřipově: Pošta vypsala odměnu 100 tisíc za dopadení vraha!

Zavražděná pošťačka Radka byla ve vesnici oblíbená
Zavražděná pošťačka Radka byla ve vesnici oblíbená  (Autor: Blesk a Facebook)
Autor: ČTK, geo - 
1. prosince 2013
10:43

Vrah, který před dvěmi měsíci zabil oblíbenou pošťačku Radku L. (†39) ve Skřipově, policii stále uniká. Česká pošta se proto rozhodla nabídnou odměnu za informace, které by vedly k obvinění konkrétního podezřelého.

"Víme, že policie dělá při vyšetřování maximum. Přesto chceme pomoci. Proto jsme se rozhodli odměnu vyhlásit. Dostane ji ten, kdo policii předá informaci vedoucí k zahájení trestního stíhání," uvedl.

Mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková novinářům řekla, že policisté dál prověřují několik verzí zločinu. "I nadále je reálné, že motiv činu byl pravděpodobně loupežný," řekla. Kriminalisté podle ní v souvislosti s touto vraždou už vyslechli přibližně 1500 lidí. Vrah jim ale stále uniká. Lidé, kteří k případu mají co říci, mohou policii kontaktovat prostřednictvím linky 158.

Devětatřicetiletá žena byla zavražděna 30. září. Tělo našli její příbuzní, když se po práci nevrátila domů a oni ji začali hledat. Podle informací ČTK vrah odnesl z pošty peníze a klíče. Těmi za sebou dokonce zamknul dveře.

strnad86 ( 4. prosince 2013 12:00 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

olguska ( 1. prosince 2013 13:23 )

tak zbytečná smrt, to je hrozné, spokojeně si žila s rodinou a nějakej šílenec to ve chvilce zruší, proč ji musel zabít, že ho znala, už aby byl zavřený, proč jim dávají tak nízké tresty, měl by dostat doživotí, pro to není omluva

naslouchejme ( 1. prosince 2013 12:10 )

za informace, které by vedli ... Copak si to po sobě autor ani nezkontroluje?

maxipesfik ( 1. prosince 2013 11:37 )

Doufám že toho zmetka najdou a shnije v lochu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání