Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vrah pošťačky Radky (†39) stále uniká!

Zavražděná pošťačka Radka byla ve vesnici oblíbená
Zavražděná pošťačka Radka byla ve vesnici oblíbená  (Autor: Blesk a Facebook)
Autor: nov, geok - 
11. října 2013
07:01

Strach mají lidé ze Skřípova na Opavsku. Vrah, který tady před týdnem utloukl pošťačku Radku L. (†39) je totiž stále na svobodě. Obyvatelé obce proto večer ani nevychází ven.

Téměř na každém rohu v obci visí výzva, aby se lidé, kteří byli 30. září odpoledne na poště, přihlásili na policii. „Nikdy se tu nic takového nestalo. Lidi si zamykají dveře domů i branky. S nikým cizím se nebaví,“ posteskl si kamarád zavražděné Radky.

Rodina na dně

Rodina zavražděné je na dně. Radka po sobě nechala manžela Luďka a dva syny Norberta (18) a Matyáše (16). „Byla to skvělá ženská, plná života. V listopadu chystala oslavu čtyřicátých narozenin,“ popsala své dojmy žena z obce Zdeňka M. (50).

Peníze i pomsta?

Policie pracuje s několika verzemi vraždy. Nejpravděpodobnější je loupežný motiv. Lidé z vesnice ale spekulují i o pomstě. „Její manžel je bachař a brácha elitní důstojník u kriminálky. Podle lidí mohlo jít prý i o pomstu. Jisté je, že vražda byla provedena profesionálně a útočník prý moc stop nezanechal,“ dodala Zdeňka.

zadnice ( 11. října 2013 11:49 )

ČR patří k nejnebezpečnějším státům Evropy a možná i světa!!!

clarabella ( 11. října 2013 09:13 )

Kdyby k vraždě Kramných došlo v ČR, tak už je Petr K. ve vazbě a čeká na soud. Čeští kriminalisté nemůžou za to, že to v Egyptě odflinkli, teď neví co s tím, tak to protahují a protahují dokud si P.K. nevynese soud sám.

jerry ( 11. října 2013 07:11 )

Pokud na tom pracují stejně elitní kriminalisté jako na případu úmrtí Moniky a Klárky Kramných, máme do léta co číst.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání