Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chtěl znásilnit ženu ve výtahu: Násilník daleko neutekl, už ho má policie!

Policie dopadla násilníka z pražského Černého Mostu
Policie dopadla násilníka z pražského Černého Mostu  (Autor: Policie ČR)
Autor: sch - 
11. října 2013
14:34

Na ženu (22) si troufl, do křížku s jejím přítelem se už ale raději nepustil. Zbaběle utekl. Ale ne daleko. Policie po středečním pokusu o znásilnění ve výtahu v Praze osmadvacetiletého muže dopadla!

Netrvalo dlouho a spravedlnosti bylo učiněno za dost! Osmadvacetiletý muž ve středu sledoval svoji oběť až do domu v Praze na Černém Mostě, kde se ji pokusil znásilnit ve výtahu. Jenže žena se nedala, bránila se a začala křičet. Nářky o pomoc naštěstí uslyšel její přítel.

Bos hned seběhl shody a utíkajícího násilníka začal pronásledovat. Běžel za ním až k metru, kde muž vběhl do metra a rozzlobenému ochránci zmizel. Naštěstí se policisté případu rychle ujali a ve čtvrtek odpoledne násilníka zatkli v ubytovně v Libni.

„Násilník skončil na služebně kriminalistů, kde se k činu přiznal a vyšetřovatel ho následně obvinil z trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu. Policisté dnes brzy ráno podali státnímu zástupci podnět na návrh na vzetí do vazby, o kterém do nedělního dopoledne rozhodne soudce,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

madla ( 11. října 2013 16:46 )

cipakus: seš magor, nebo seš dítě? Když jí chtěl znásilnit, tak by se o to pokusil třeba na schodech nebo jinde, hlupáku.

cipakus ( 11. října 2013 15:44 )

..nechci být netaktní,ale co leze z cizím chlapem do výtahu-mnělasi vystoupit..prostě s ním nejet!!!!

jaija ( 11. října 2013 15:00 )

Uříznout koule a narvat mu je do tlamy!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání