Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda kmotra Housky: Tajný pohřeb! Rodina nenatiskla ani parte!

Autor: lac, geok - 
26. listopadu 2013
16:29

Policisté v Chomutově už týden marně pátrají po vrahovi vlivného člena ČSSD a chomutovského podnikatele Romana Housky (†51). Rodina mezitím chystá pohřeb, který však bude v naprostém utajení.

Muži zákona nyní soustředili svou mravenčí práci na rozklíčování vazeb Housky s podnikateli hlavně ve stavebnictví, kterým sliboval kšefty z dotovaných investičních akcí a vyžadoval z nich za dohození provizi. Firma RRR s. r. o. Vlastimila Randoše (45), který mrtvého Housku minulé pondělí našel, kvůli kšeftům s Houskou přišla skoro o milion korun. Policisté také obrázek po obrázku zkoumají záznamy z bezpečnostních kamer domů v ulici Kamenný vrch. Na Houskově domě kamery však buď nešly, nebo šlo o atrapy.

Kdy bude pohřeb zastřeleného, rodina úzkostlivě tají. Vypravovat ho bude Pohřební služba Technických služeb města Chomutova. „Nemůžeme sdělit žádnou informaci k pohřbu. Rodina si to nepřeje, proto ani parte zemřelý nemá,“ řekl včera Stanislav Drexler, vedoucí chomutovské pohřební služby.

hollyland ( 20. prosince 2013 03:00 )

Je mi vás líto...Patříte na psychiatrii,když tu píšete nesmysli.Styďte se!

rezacek ( 28. listopadu 2013 17:23 )

Policie nic nezjistí, protože každý, kdo o tom něco ví, by ohrozil osobu blízkou. Ten, kdo ho sejmul, je mi totiž hodně blízký.

rezacek ( 28. listopadu 2013 17:22 )

Za vlády ODS by ho jistě měl. Vždyť byl jeden z nich.

jeromeklapka ( 27. listopadu 2013 15:50 )

Včera tu bol "silný" článok,ako majú Slováci buranství v krvi - dôkaz:v BB zvolili Kotlebu,tento ujo bol síce v demokratickej strane,ale spôsoby ako Adolf

boball ( 27. listopadu 2013 14:00 )

Měli to hodit králíkům

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání