Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tresty pro násilníky a vyděrače: Expolicista dostal 3 roky!

Oběť, lékař Ladislav K. (vlevo) kvůli expolicistovi Foltýnovi neskutečně trpěl.
Oběť, lékař Ladislav K. (vlevo) kvůli expolicistovi Foltýnovi neskutečně trpěl.  (Autor: Blesk – Jiří Čada)
Autor: čad, lmk - 
18. července 2013
19:39

Šokem pro oběť brutálního násilí a vydírání skončil včera soud v Jihlavě. Jen na tři roky poslal soudce do vězení za vydírání expolicistu Martina Foltýna (35). Iniciátor celé akce Roman Motičák (38), který si Foltýna na „špinavou“ práci najal, půjde do vězení na pět let, třetí z kumpánů, Zdeněk Zapletal (33), byl dokonce zproštěn obvinění.

Trojice mužů před dvěma roky vylákala za Jihlavu veterináře Luboše K. (53). Toho spoutali, bili a mučili elektrickými výboji. „Pachatelé oběti za nezaplacení smyšleného dluhu za ustájení koní vyhrožovali likvidací rodiny a odvlečením dcery do albánského nevěstince,“ uvedl soudce Zdeněk Chalupa.

Před dveře a na balkon domu Luboše K. pak obvinění naházeli pro výstrahu nefunkční granáty. Trojici dopadla policejní zásahovka ve chvíli, kdy dům veterináře Foltýn polil benzinem a podpálil. Nízké tresty soudce odůvodnil chybějícími důkazy.

„Pro mě je to překvapující konec,“ zdůraznil napadený veterinární lékař, který jednací síň rychle opustil.

mrdkazeman ( 18. července 2013 21:03 )

Nejhorsi je,ze takovej zkurvysyn policajtskej,co ho odsoudi na minimum,pujde sedet do jejich prominentniho policejniho vezeni v Drahonicich,kde jsou jen tyhle mrsiny a kde se jim nic nestane.Takova svine zachcana by mela jit sedet minimalne na deset let a to do Valdic nebo alespon do Belusic ci Oracova.Aby si to uzil ***.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání