Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policejní ostuda: Spoutaný zloděj utekl ze služebny

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: jp - 
10. dubna 2012
14:36

Švestky v Trutnově mají z ostudy kabát. Z policejní služebny tam utekl muž (38), kterého zatkli po krádeži v trutnovském hotelu. Překážkou pro něj přitom nebylo ani to, že byl v budově pouty připoután k zadržovacímu zařízení. Strážci zákona ho honili po Trutnovsku celý večer, než ho znovu dopadli, a to i díky pomoci veřejnosti.

Muži zákona zadrželi zloděje odpoledne chvíli poté, co ukradl v trutnovském hotelu příruční pokladnu. Byly v ní desítky tisíc korun. „Policisté ho našli v  herně, kde již začal lup utrácet. Muže zadrželi a převezli na policejní služebnu. Odtud se mu ale bohužel podařilo krátce na to utéci,“ uvedla Ivana Ježková z hradecké krajské policie. Okolnosti útěku nesdělila.

„Ty a případné pochybení některého z policistů řeší oddělení vnitřní kontroly našeho krajského ředitelství a pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů,“ dodala Ježková.

Znovu se podařilo pachatele dopadnout při rozsáhlé pátrací akci desítek policistů, která trvala až do noci. Podle informací Blesku jej objevili při silniční kontrole díky udání taxislužby.

Muž je nyní již v policejní cele, odkud bude s největší pravděpodobností putovat rovnou do vězení. Policie totiž řeší případ krádeže ve zkráceném trestním řízení.

dobrotka ( 11. dubna 2012 03:44 )

doktoresafranku - chtelo by to min chlastat

dobrotka ( 11. dubna 2012 03:42 )

No ... ted uz jenom ocekavam clanek s nadpisem: PITROVI SE POVEDLO UTECT Z VEZENI

kdoasi ( 10. dubna 2012 16:41 )

kdoasi ( 10. dubna 2012 16:12 )

Proč zase není u kickboxera otevřená diskuze?!?Je sice hezký napsat, že to byli čmoudi,ale pro jistotu se diskuze neotevře!Plesk si hraje na pseudohumanisty!!

komorous ( 10. dubna 2012 15:48 )

Vážená redakce, švestky ještě ani nekvetou, článek beru, ale pro mě je policajt prostě policajt, jestli jste tedy psali o nich, nebo snad ten člověk utekl ovoci ? jojo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání