Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Čech se ozbrojil samopalem a vyrazil do rakouské banky

Rakouská policie dnes zadržela Čecha, který se se samopalem v ruce a kuklou na hlavě vydal za hranice loupit do banky (ilustarční foto)
Rakouská policie dnes zadržela Čecha, který se se samopalem v ruce a kuklou na hlavě vydal za hranice loupit do banky (ilustarční foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Jaroslav Šimáček, ČTK - 
22. března 2012
15:45

Rakouská policie dnes zatkla českého občana, který se se samopalem v ruce vydal loupit do banky nedaleko česko-rakouských hranic. Není to však první zlodějíček, na kterého si strážci zákona ze země našeho jižního souseda políčili. V polovině února totiž zatkli jiného Čecha, který pro změnu vykrádala domky v rakouské zahradní kolonii.

 

Přes hraniční přechod v Dolním Dvořišti se vydal do Rakouska, ozbrojený samopalem a s úmyslem vykrást jednu z nedalekých rakouských bank.

Osmadvacetiletého muže s kuklou na hlavě však chytila při činu rakouská policie, která v poslední době zvýšila ostražitost v oblasti státních hranic.

Množí se totiž případy, kdy se Češi vydávají loupit za hranice.

V polovině února policie zatkla jiného muže (29) taktéž české národnosti, který se vloupal do sedmnácti zahradních domů. osmi aut a tří domů v okolí rakouského města Gänserndorf.

pgga ( 23. března 2012 05:36 )

Kdo by ho chtel zamestnat....tedy

pgga ( 23. března 2012 05:32 )

Protoze Cesi PRODAJI VSE>>>>

pgga ( 23. března 2012 05:31 )

To je take ten Vas tam problem...Cech....Moravak...Slovak...koho tam vlastne mate radi? Myslim si ze nemate radi ani sami sebe,,,hnus,,,zavist...pritom ve svete Vas ma kdo uznavat,,a za co?..Ano...modelky...potom..bordely..par sportovcu....kriminalita ve vlade.....

gogo ( 22. března 2012 21:59 )

Proč se raději nedal na vrcholovou politiku... Měl by to bez rizika a podstatně více... Sášenka Vondrů by mohl vyprávět... A mnoho, přemnoho dalších ....

gevi ( 22. března 2012 20:42 )

A zajel si z Břeclavi do Dvořiště.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání