Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Holčička (†2) vypadla z okna, zemřela v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Martin Mithofer)
Autor: oj, ČTK - 
25. října 2011
12:23

Dvouletá holčička v pondělí odpoledne vypadla z okna ve třetím patře. Neštěstí nepřežila. K tragédii došlo v plzeňské čtvrti Slovany. Kriminalisté vyšetřují okolnosti nešťastného pádu.

Dítě převezli záchranáři v kritickém stavu do nemocnice, lékaři ji ale nedokázali pomoci. Další podrobnosti vzhledem k vyšetřování i s ohledem na rodinu policejní mluvčí Martina Korandová neposkytla.

"Obviněn nikdo zatím také nebyl," uvedla Korandová. S největší pravděpodobností šlo o nešťastnou náhodu, kdy dítě vylezlo na kus nábytku pod otevřeným oknem.

anelam ( 26. října 2011 10:14 )

Včera to ukazovali ve zprávách-byla to dvojčátka a matka odešla na WC-Mě to přišlo,že to byl balkon,co ukazovali.....

soorry ( 25. října 2011 18:17 )

Je to hrozné s tím vypadáváním z oken. V bytě málo místa, pak nábytek a jiné věci dají kde je místo. Nezajištěné okno je věcí toho. kdo se o dítě stará. Moje dcera zase brala židli, posunula kde chtěla a všude vylezla, tak jsem židli přivázala provazem ke stolu. Návštěva se divila, ale uznala to jako dobrý nápad. když začala vylézat z postýlky, tak jsem spustila zábranu až dole, aby nespadla při spaní, ani při vylézání. Když lezla z kočáru, tak jsem ji naučila lézt z boku, aby se kočár nepřevrátil. Chce to myslet co se můře stát.

e.44 ( 25. října 2011 16:23 )

Mě to holky dělaly taky velice brzo. Tak hned jak s tím začaly dostaly normální postel. Při pádu z nízké postele jim rozhodně nehrozilo to, co při pádu při přelejzání z postýlky.

e.44 ( 25. října 2011 16:19 )

Ale naopak, je nutné takové nezodpovědné rodiče odsuzovat a co nejvíc o tom psát. Jenom tak je šance, že to přispěje k "probuzení" některých dalších nezodpovědných rodičů a ti začnou konečně něco pro bezpečnost svých dětí dělat, a bude tím zachráněn další dětský život. A co se toho opaření týká, je snad skutečně takový problém dávat vše vroucí mimo dosah dětí? Pro mě to nikdy problém nebyl.

e.44 ( 25. října 2011 16:12 )

S nadáváním a napadáním sis začala sama. A jestli si myslíš, že stačí okamžik k tomu, aby dítě vypadlo z okna, tak asi pojistky na oknech nemáš a s tou tvojí opatrností a starostlivostí to zas tak žhavé nebude

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání