Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pád Martiny z balkonu: Její expřítel možná neřekl pravdu

Autor: Helena Lacinová, mivrk - 
16. října 2011
04:54

Klíčové svědky zahádného pádu Martiny (17) z balkonu v mosteckém bytě jejího expřítele Jakuba (19) bude znovu vyslýchat policie! Přispěla k tomu výpověď Marcely H. (19), kterou deník Blesk a server Blesk.cz publikovaly.

Dívce se měla svěřit společná známá Jakuba a Martiny Lucie (19), která v kritický večer v bytě také byla. Marcele měla sdělit, že Martinu s Jakubem z balkonu shodili. „Některé svědky budeme vyslýchat znovu, abychom odtstranili rozpory ve výpovědích,“ potvrdil ředitel mostecké policie Jiří Volprecht a dodal, že policejní experti vyhodnocují zranění poškozené dívky a zkoumají, jak souvisí s pádem.

Výsledek zatím mostečtí policisté nemají. Podle Volprechta je případ stále ve vyšetřování a kriminalisté pracují s oběma verzemi, sebevraždou, ale prověřují i podíl cizí osoby. Připustil, že mladí lidé neřekli celou pravdu o tom, co se v bytě odehrálo.

Co se stalo v bytě Jakuba?

Jakub si 4. července pozval Martinu k sobě do bytu, aby s ní probral rozchod. Ona se s ním rozešla, protože k ní byl násilnický. Kritický večer pozval Jakub do bytu i společnou známou Lucii (19), která pro změnu Martině vyčítala, že byla na rande s klukem, na kterého si ona sama pomýšlela. Pak Martina vypadla, nebo skočila z okna. Nebo jí někdo k tomu pomohl. Jakub i Lucie popírají, že by měli na skoku z balkonu jakýkoliv podíl. Je však možné, že nemluví pravdu, což na policii dosvědčila jejich společná známá.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání