Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zoufalí rodiče prosí o pomoc: Martin zmizel před měsícem

Martin Dvorský odešel 12. července. Od té doby ho nikdo neviděl.
Martin Dvorský odešel 12. července. Od té doby ho nikdo neviděl.  (Autor: Archiv rodiny)
Autor: krc - 
16. srpna 2011
15:51

Zoufalí jsou rodiče Martina Dvorského (19) ze Svitav. Mladík 12. července dopoledne odešel z domu bez peněz, osobních dokladů i mobilního telefonu. Od té doby o něm nevědí.

Naposledy lidé mladého muže viděli na zastávce autobusu v Třebářově 12. července. Měl na sobě černé teplákové kalhoty s šedým pruhem a zelené triko. Martin je vysoký 175 až 180 cm, štíhlý a má černé vlasy. V ruce měl igelitovou tašku z neznámým obsahem.

„Netušíme proč odešel, ani jsme se s ním před odchodem nepohádali. Hlavně kdyby se nám ozval, že je v pořádku,“ je zoufalá matka mladíka. Po chlapci pátrá na žádost rodičů i policie, ale zatím neúspěšně.

rerysek ( 30. prosince 2013 14:20 )

Jak muže *** Jitka Hanusová slavit vánoce ,když zničila život mladého chlapce.Ještě pořád seš zneuživáná.

rerysek ( 20. května 2013 13:35 )

V Lanskroune kde se učí tenhle psychopat na kadeřnici by všichni spolužaci měli vědět co jeto za svini. Asi je normarlí chodit za prachy.

rerysek ( 19. března 2013 09:50 )

až na detail že jsi byla sexualně zneuživaná a to že sis to vymyslela už taky nepíšou ty kravo.

rerysek ( 15. března 2013 16:10 )

Jak asi ted je kravě z Moravske Třebove která zavinila smrt Martina, měli by všichni vědět že se učí v Lanškrouně na holičku.A pořád zkouší na kluky že ji táta sexuálně zneužíva.Měli by tu svini zavřít na doživotí.Až ti bude 18 let všecho co řešil Martin zveřejníme.

rerysek ( 28. prosince 2012 08:45 )

až na detail že psychopat který všechno zavinil, tím že si vymyslel sex.zneužívání, ani neví co způsobil.Prochází se před domem kde bydlel Martin a provokuje rodiče.Normální člověk by tohle nikdy neudělal,rozhazovat věnce na hřbitově to je asi normální že? rorysek se klidně mohl podepsat,každý ví že je z Moravské Třebové.A policie jenom že ji není 18 tak dělá že se nic nestalo. A to že jezdila tahat z Martina peníze se už taky nedočtete.Rorysku když si tak všechno věděla proč si to nenahlasila na policii.To psychopati asi nedělaj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání