Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ztracená Maddie (8) se možná našla v Indii

Autor: INT, ljš - 
28. července 2011
12:55

Rodiče malé Madeleine McCann, která se v roce 2007 ztratila na dovolené v portugalském Praia da Luz, jsou v napjatém očekávání. Britská turistka totiž v Indii zahlédla osmileté děvčátko, které je Maddie prý nápadně podobné. Nyní se čeká na výsledky testů DNA. Mezinárodní centrum pro pohřešované děti už uveřejnilo portrét, jak asi dnes Maddie vypadá. Pokud žije.

Rodiče Madeleine, Kate a Gerry McCann, si najali tým soukromých detektivů, kteří nyní intenzivně spolupracují s policií v indickém městě Leh. Tu zalarmovala britská turistka, když spatřila dvojici vedoucí za ruku dívenku, která jako by ztracené Maddie z oka vypadla.

Žena se okamžitě obrátila na několik dalších turistů a ti s ní naprosto souhlasili. Jeden z nich se pak pokusil dívku od dvojice oddělit. Údajní rodiče dívky, Francouzka a Belgičan, však trvají na tom, že jsou dívčinými biologickými rodiči.

Indická policie však bere případ vážně, nabrala vzorky a provedla testy DNA, na jejichž výsledky se nyní čeká!

Je na živu?

Maddie se ztratila 3. května v roce 2007. Kate a Gerry McCann se ovšem rozhodli dceru hledat dál na vlastní pěst. Cestovali po celém světě, rozesílali letáky a dokonce se setkali s papežem. Jejich snaha ale byla zatím marná.

Hledali v Maroku, Španělsku, Německu a Portugalsku v místě, kde se dcera ztratila. Založili internetovou stránku, která žádá o dary na fond, aby mohli najmout soukromého detektiva. Přicházeli jim opakované hlášení, že Maddie někdo spatřil. Zprávy přicházeli z Alžírska, Francie, Belgie, Nového Zélandu, Holandsku, USA a v poslední době i z Dubaje. Malá Maddie se ale zatím nenašla.

Nebo je mrtvá?

Teorií, že dívka unesena nebyla, je celá spousta. Hlavní vyšetřovatel případu napsal dokonce knihu, v níž tvrdil, že Maddie dostala od rodičů prášky na spaní, aby si mohli v klidu dojít na večeři. Pravděpodobně po nich Maddie zemřela a rodiče se pak těla zbavili. Cvičení psi totiž cítili v apartmánu zápach mrtvého těla. Rodiče tyto zprávy popírají. Jsou přesvědčeni, že Maddie je stále na živu a doufají v zázrak...

Gabriela Fenclová ( 29. července 2011 10:49 )

Dovolím si jen malou poznámku. Zatím není nic na 100% jasné. Ve článku se píše, že její rodiče nevěří, že dívka z Indie je Maddie - usuzují tak dle fotografií, které jim předložila policie. Ovšem výsledky testů DNA ještě známy nejsou,takže uričtá, mizivá naděje tu je. Samozřejmě se přikláním spíše k názoru rodičů.

oooo. ( 29. července 2011 08:06 )

děkujeme, myslel jsem si to hned, a od pleskáčů se bohužel nových článků nedovoláte, párkrát jsme to už od nich žádali , ale zřejmě tam mají dost neschopné pracovníky Navíc sdílím s vámi stejný názor, že těžko bude někdo pobíhat a Madie po ulici.

zvericek ( 29. července 2011 07:51 )

Zadam Blesk aby nezapominal updejtovat sve clanky! Pro ceske obcany,kteri nectou zahranicni listy je to mistifikujici! Cely svet uz davno vi,ze ta divka v indii nebyla Maddie!!! Hlavne to bylo normalne uvazujicimu cloveku jasne hned od samotneho pocatku. nebo si snad nekdo myslel,ze by lide, zodpovedny za jeji unos, se s ni nekde prochazeli na verejnosti?? Nesmysl, nikdy ji uz nenajdou!! hezky den vsem http://www.dailymail.co.uk/news/article-2019698/Madeleine-McCann-Hopes-dashed-sighting-India.html

oooo. ( 29. července 2011 07:48 )

kdybych byl otcem , okamžitě bych poskytl své DNA policii, aby nebylo podezření, že jsem únosce. To jen z pohledu otce dětí.Jak by bylo člověku, když ví, že z biologického hlediska je to dítě jeho? Nijak, poskytl by ihned policii informace, kde bylo dítě porozeno, záznamy od gynekologa a záznamy z rodného listu a DNA, aby prokázal nejen spolupráci, ale také, že je jeho dítětem to dnes není problém, pokud opravdu s dítětem nekupčil na černo. Proto mi připadá, že ona dvojice rodičů asi moc nechtěla spolupracovat.Doufám však , že se mýlím...

oooo. ( 29. července 2011 07:42 )

bohužel pravdu nemáte s barvou očí Maddie ani jeden holčička měla totiž Heterochromii- to je rozdílná barva oční duhovky, pravé oko měla do hněda, levé oko bylo zcela modré. Vyskytuje se to u lidí jen u 1% populace. Jedna z mých dcer to má také a shodou okolností stejně jako Madii, proto nechápu, že člověk s tímto poznávacím a viditelným znamením nebyl doposud nalezen pokud žije. Těchto lidí s rpozdílnou barvou očí po světě moc nepobíhá Na druhou stranu, jestliže testy DNA určí pravost dívenky, tak držím palce rodičům.

Zobrazit celou diskusi