Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Český Jack znásilňovač: Okrádal a znásilňoval prostitutky

Muž napadl dvě prostiutky, které svlékl, znásilnil, okradl a nahé je nechal stát na silnici
Muž napadl dvě prostiutky, které svlékl, znásilnil, okradl a nahé je nechal stát na silnici  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, bali, apk - 
20. července 2011
22:38

V Praze zadrželi kriminalisté devětadvacetiletého muže, který je podezřelý, že napadl a oloupil dvě ženy a jednu z nich znásilnil. Muž se po vyhlášení pátrání raději sám přihlásil na policii. Nyní je obviněn z trestného činu loupeže a znásilnění, hrozí mu až deset let vězení.

Podle policie muž na začátku července nabídl pětačtyřicetileté ženě v noci na pražském Karlově náměstí odvoz autem. Pak ji zavezl na okraj Prahy, kde se intimně sblížili, ale vzápětí ji napadl, zbil a oloupil o věci v hodnotě 10.000 korun. Po napadení odjel a ženu nechal na místě nahou a bez osobních věcí.


Už předtím údajně stejným způsobem zbil a oloupil jinou ženu, kterou odvezl do Prokopského údolí. Tu předtím znásilnil. Podle televize Nova byly obě ženy prostitutky.
Policie po něm vyhlásila pátrání a uveřejnila i záběry z bezpečnostní kamery, které ho zachytily.

"Když jeho příbuzní viděli v televizi reportáž o jeho trestném činu, řekli mu to a on se policii přihlásil sám," uvedl mluvčí policie Hulan. Muž, který už byl dříve trestán, se přiznal k jednomu z přepadení, podle Novy své chování vysvětlil obavami, že mu žena něco ukradla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání