Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Moravský pedofil (25), který nutil k sexu chlapce, dopaden

Pedofil, který nutil k sexu dva malé chlapce, putoval okamžitě za mříže - ilustrační foto
Pedofil, který nutil k sexu dva malé chlapce, putoval okamžitě za mříže - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
16. srpna 2011
10:10

Nebezpečný pedofil (25) z Prostějovska byl dopaden. Muž k sobě vlákal dva chlapce ve věku 10 a 12 let. Slíbil jim cigarety a sladkosti za to, že se svléknou a budou se navzájem orálně uspokojovat. Muži hrozí pětileté vězení.

Pedofil, který nutil k sexuálním hrátkám dvě děti, je recidivista, který byl již souzen za krádeže a násilí. Nyní je obviněn z ohrožování mravní výchovy a svádění k pohlavnímu styku. Hrozí mu až pět let vězení, píše olomoucká příloha MF Dnes.

"Mohu potvrdit, že se tento případ stal. Hrozí mu pět let odnětí svobody," uvedla mluvčí prostějovské policie Eva Čeplová. Další informace vzhledem k věku pachatelů policie nesdělila.

Případ se stal minulý týden v budově bývalého kina v Mostkovicích, kde je několik sociálních bytů. Pedofil nalákal desetiletého a dvanáctiletého chlapce k sobě domů. Slíbil jim cigarety a sladkosti za to, že se svléknou a budou se navzájem orálně uspokojovat. Děti se však večer svěřili rodičům a ti vyhledali pomoc na prostějovské pobočce Fondu ohrožených dětí. Pracovnice fondu zalarmovaly policii, která mladíka zatkla poblíž Plumlovské přehrady, kde se často potloukal.

"Jde o muže s bohatou trestní minulostí. Známe ho především pro krádeže, ale i pro násilné trestné činy. Objevily se u něho i drogové delikty v souvislosti s marihuanou. Policie ho také v poslední době několikrát vyšetřovala pro různé drobnější přestupky," řekla mluvčí. Muž měl navíc trest domácího vězení, který porušil, takže okamžitě putoval za mříže.

12356 ( 16. srpna 2011 11:49 )

 No tak tohle je nejvetsi idiotsky prispevek jaky jsem zde na Blesku cetla. Co jsi tim vubec chtel rict? Kolik je ti prosim te let? Ja si te pamatuju z diskuzi o homosexualech, kde ses jich vehementne zastaval, coz je fajn, ale zde, hazet spinu na deti, ze za kus cokolady udelaji vsechno? A i kdyby udelaly, kdo ma pravo za kus cokolady deti sexualne zneuzivat? Ja bych za takove hloupe kecy vrazdila. Pokud ma dospely clovek chut ne sex se stejnym pohlavim, je to vec tech dvou, ale pokud ma nekdo chut na sex s detmi, tak automaticky dozivoti. Pedofilie je nejhorsi sexualni uchylka, kterou si mohl clovek ve svych amoralnich sexualnich praktik vubec vymyslet a podle toho by se mela trestat. Dozivotim a nebo vyklestenim!

anonym12345 ( 16. srpna 2011 11:11 )

 Děti dělaly vždycky za kus čokolády skoro všechno. To mě nepřekvapuje. Hlavně nechápu, že může dostat AŽ pět let. AŽ? A po těch pěti letech, ne-li po 2,5, kdy ho pustí za dobré chování, si bude zvát další děti. Zavřou ho zase na AŽ pět let. To je tady v tom státě fakt paráda. Někdo zabije svoji rodinu a místo doživotí dostane VYJÍMEČNÝ trest 25 let, když je tomu vrahovi 21, je ve 46 venku a jde si užívat života. To je trest za život lidí. Když je někdo pedofil, dostane AŽ pět let, asi aby ve svých praktikách mohl po propuštění pokračovat. To je hnus tady. Abych se pak bála vyjít na ulici, koho tam můžu potkat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání