Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilý policejní šéf: Obtěžoval servírky a rval se!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs, red - 
19. března 2011
07:49

Opít se, obtěžovat servírky a nakonec vyprovokovat hromadnou rvačku. Tak si heslo »Pomáhat a chránit« představují šéf pražského policejního oddělení pro boj s extremismem a několik jeho kolegů?! Podle informací Blesku se takového ostudného chování dopustili ve čtvrtek pozdě večer v restauraci hotelu Marriott na ruzyňském letišti.

Alkoholem silně posilněný elitní policista údajně opakovaně obtěžoval servírky v restauraci. Když ho přišla usměrnit ostraha letiště, strhla se hromadná rvačka. Do té se po boku svého šéfa zapojili další policisté, se kterými v restauraci popíjel. Bitku nakonec musela přijet zklidnit zásahová jednotka. Policista podle informací Blesku nadýchal dvě promile alkoholu.

Šéf boje s extremismem vyvolal hromadnou rvačku

Skandálem se od včerejška zabývá policejní inspece. „Případ jsme převzali a zahájili jsme úkony v trestním řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví,“ uvedla mluvčí inspekce Radka Sandorová. „Mohu potvrdit, že v případu figuruje i výše postavený policejní důstojník. Jméno ale uvést nemohu,“ dodala mluvčí.
Podle dobře informovaného zdroje Blesku se ale jedná o plukovníka Davida J., velitele pražských policistů, kteří se zabývají bojem s extremisty.

Jeho opilecké vyvádění je o to skandálnější, že jeho oddělení má na starosti právě výtržníky. Má za úkol bojovat například s pravicovými extremisty nebo s agresivními fotbalovými fanoušky.

V souvislosti s případem zatím nebyl nikdo zadržen. Pokud se ale podezření z výtržnictví potvrdí, hrozí viníkovi až dva roky vězení.

cocococo ( 20. března 2011 06:58 )

policejni boss se rve v hospode vozralej a jeste mu v tom pomahaji jeho podrizeni.No to je neco.Skoda ,ze uz tam leta nejsem Rad bych si zopaknul svoje zkusenosti v kontaktnich sportech ,co jsem nasbiral se souboji se statni moci ,zastoupenou prisl.VB.Ty meli vzdycky z toho depku a nemohli chodit do sveho vysoce zodpovedneho zamestnani.Ted uvidime pri vysetrovani tohoto pr-useru oblibenou hru policajtu---"Ja na brachu -bracha na mne".Vsadim klobouk ,ze z toho nebude ani karny reseni ,a od-serou to ty servirky,jelikoz ty 120 kg policajty napadlo a serezalo hejno(3) servirek o vaze do 45 kg.

bara ( 20. března 2011 00:22 )

tjóó....))))))) a kde je světlo???? pod svícnem...)))))))))))

capitan_jorge ( 19. března 2011 15:44 )

Co to je za blbost? To se nikdy neříkalo a neříká. Což takhle:"Pod svícnem bývá tma". V ostatním s tebou souhlasím.

helmuth ( 19. března 2011 15:02 )

V tvém případě byla škoda povinné školní docházky.

markt ( 19. března 2011 13:18 )

Co seš ty za odborníka, odborníku... můžeš nám to tady napsat... Rád bych se pobavil... Jinak se přesně potvruje pravidlo hodit všechny do jednoho pytle, že..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání