Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální útok v metru: Muži dupali na hlavu!

Video se připravuje ...
Autor: evak - 
25. dubna 2011
13:46

Nad brutálním útokem v berlínském metru zůstává rozum stát. V sobotu okolo třetí hodiny ranní mladík (18) napadl dalšího muže (29). Nejdřív ho srazil na zem, pak mu několikrát dupl na hlavu. Muž musel být převezen v kritickém stavu do nemocnice.

Útočník (18) měl sebou na noční bitku komplice. Na kameře je vidět, jak obléhají devětadvacetiletého muže a následně ho skolí. Dál už ale útočí jen vyšší mladík. Když je muž na zemi rozběhne se k němu a vší silou mu několikrát tvrdě šlápne na hlavu. Muž okamžitě upadl do bezvědomí.

Naštěstí se do rvačky připletl další muž (21), který nehodlal jen tak přihlížet. Kdykoliv se ale chtěl přiblížit k bezvládnému tělu, mladíci ho odstrkovali.

Útočník se sám přihlásil

Když policie video zveřejnila, hlavní útočník se sám přihlásil. O zločinu vypověděl jen to, že měl agresivní náladu. Se svým kumpánem nejdřív útočili na kolemjdoucí jen slovně. Ale to jim nestačilo. Dodal také, že byli pod vlivem alkoholu.

Devětadvacetiletý muž byl převezen do nemocnice s vážnými úrazy hlavy. Nyní už je jeho stav stabilizován.

Hlavnímu útočníkovi hrozí několik let ve vězení za pokus o zabití. Druhý mladík už byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví.

sakra ( 26. dubna 2011 11:21 )

Výsledky dnešní "demokratické" doby a hlavně výchovy rodinami a hlavně státy!

kakamilek ( 26. dubna 2011 10:42 )

Nesklamal jste mne pane Rahte,že i v takovém to neštěstí,´papouškujete svůj volební program.Odsodsodsodsodods..........

letajici_svec2 ( 25. dubna 2011 22:38 )

tohle nebyli slusni opilci, ale normalni fetky, jak utocnik tak napadeny

manolla1 ( 25. dubna 2011 20:11 )

Pak že stop - kamerám !!! Všude bych je nainstalovala !!! Grázlů, aj. podobných hovad, je čím dál víc !!! To, co se v posledních letech děje, je nejen na zvracení !!!

tuba24 ( 25. dubna 2011 18:48 )

to je skoda... nutene prace do konca zivota aby priniesol spolocnosti nejaky uzitok. Zavre sa tym huba odporcom trestu smrti a usetri sa zdravie ludi napriklad v zamorenej oblasti vo fukusime.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání