Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapce (15) popálila petarda v obličeji

Chlapec utrpěl popáleniny v obličeji po výbuchu petardy - ilustrační foto
Chlapec utrpěl popáleniny v obličeji po výbuchu petardy - ilustrační foto  (Autor: David Tesař)
Autor: jad - 
1. ledna 2011
22:12

Tržné rány a popáleniny v obličeji utrpěl patnáctiletý chlapec, kterému v sobotu odpoledne v Chýňavě na Berounsku vlétla do obličeje petarda odpálená při ohňostroji.

Záchranáři převezli hocha do pražské vinohradské nemocnice. Policisté z události sepsali záznam a protože chlapec si zranění způsobil sám, dále případ nevyšetřují.

Zábavná pyrotechnika zraňovala také na dalších místech Česka. V Ostravě vybuchla muži přímo v ruce a velmi vážně mu poranila tři prsty. Petarda explodovala i v Opatovicích nad Labem na Pardubicku, kde muži utrhla prst.

kofila ( 3. ledna 2011 09:46 )

Všem, kteří si způsobili zranění "zábavnou" pyrotechnikou říkám...dobře vám tak. Bohužel to mnohdy odnesou nevinní...Nikdy jsem tuhle zábavu nepochopila.

e.44 ( 2. ledna 2011 16:03 )

Nejsi ty náhodou z Tučap? Ale teď vážně. Někoho, kdo je tak plnej nenávisti ke psům, že jí ze sebe musí vylejvat pod článkem o petardách, kde byli psi zmíněni jen okrajově v diskusi, bych vedle sebe taky nesnesla.

zlatinko ( 2. ledna 2011 15:49 )

nesnáším psy co ke mě čuchají a ňafou a och.cávají rohy a se.rou do každého i sebemenšího trávníčku ve městě. Psa nemám a nechci mít. Žádnému psovi neubližuju, nezajímají mě psi, nemám je ráda.

bjutifl ( 2. ledna 2011 14:30 )

Já budu mí raděj doma deset psů, než jednu dutohlavku, co nesnáší psi jenom proto, že si k ní občas čuchnou. Co hází všechny psi do jednoho pytle a vůbec jí nedochází, že za případnou nevychovanost nemůžou ti psi, ale lidi, a která těm psům to trauma snad dokonce přeje a to za něco, za co oni nemůžou.

zlatinko ( 2. ledna 2011 14:16 )

barevné hvězdice na noční obloze. A zase mě vadí psi co všude štěkají a kálejí kde se jim zlíbí a také je očůraná každá hrouda sněhu, ještěže to během roku není vidět ty očurané rohy. Pes co jde na dlouhém vodítku, nebo bez a očuchává mě nohu mě fakt se.re a ještě páníček povykuje, on nic nedělá!!! Jak to může vědět.... když pes ňafe jak o život. nesnáším ty nevychované městské psy, co jsou jen módním doplňkem dutohlavých páníčků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání