Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Přiznal, že zabil 5 lidí. Dle policie si vymýšlí!

Podle své výpovědi Tomáš H. vraždil u obce Rádlo na Jablonecku. Tam také policisté i s psovody pátrali po údajných obětích. Důkazy nebyly nalezeny.
 (Autor: Ondřej Čermák)
Autor: Ondřej Čermák, Kjaj - 
27. prosince 2010
12:21

Ta zpráva v červnu obletěla celou republiku. Na policii ve Varnsdorfu přišel Tomáš H. (25) a přiznal se k pěti nájemným vraždám. Policisté ihned rozjeli vyšetřování, při obrovské pátrací akci dokonce hledali těla údajných obětí. Muže dokonce obvinili. Pravda nakonec vyšla najevo až po několika měsících. Podle vyšetřovatelů si mladík vše vymyslel.

Deníku Blesk se podařilo údajného masového vraha vyzpovídat. Jeho slova jsou šokující. „Policajti jsou břídilové, kteří nedokážou nic vypátrat. Ty lidi jsem skutečně zastřelil a možná bych se nechal k vraždě znovu najmout,“ tvrdil Blesku Tomáš H.

Své údajné vraždění detailně popsal. „Vše se stalo v roce 2006. Najal si mě tehdy člověk z ukrajinské mafie, za každého člověka jsem dostal 200 tisíc. Celkem to bylo pět chlapů, všichni nejspíš také Ukrajinci, vyřizovali si mezi sebou účty. Vždycky mi je přivezli do lesa u Jablonce, kde jsem je zastřelil,“ líčil.

Policie tu žádná těla ani další důkazy ale nenašla. „Státní zástupce zastavil trestní stíhání muže obviněného z vraždy. Na základě všech důkazů a posudků dospěl k závěru, že k těmto trestným činům vůbec nedošlo, a muž byl propuštěn na svobodu,“ řekla náměstkyně krajského státního zástupce v Ústí nad Labem Lenka Bradáčová. Podle odborníků je Tomáš H. pravděpodobně psychicky nemocný člověk, který ovšem může být nebezpečný...

Názor psychologa

„Tomu, co říká, tento člověk pravděpodobně skutečně věří, a příčin může být hned několik. Samozřejmě existuje i varianta, že pouze potřeboval na sebe přilákat pozornost. Každopádně je to nejspíš nemocný člověk a jako takový by měl být v péči odborníka,“ řekl Blesku psycholog Petr Beneš.

divenka ( 28. prosince 2010 10:42 )

ze zálohy? fakt divná pohádka....

dobrotka ( 27. prosince 2010 21:19 )

Ukrajinci mu jine ukrajince privezli pod nos a on je za 200tisic picnul. No tomu muze uverit akorat magor. Kdyz uz si Ukrajinci nekoho chytnou, tak uz si ho muzou picnout sami a zadara, ne?

letajici_svec2 ( 27. prosince 2010 21:12 )

Už jsem o něm slyšel, úřadoval opravdu v lese, tuším Řáholci a měl krycí jméno Rumcajs

egal ( 27. prosince 2010 17:42 )

odeslat na první zasedání vlády a pak hned do senilátu

sakra ( 27. prosince 2010 13:27 )

Takže se mu nic nemůže stát. Co kdyby zaplatil náklady na vyšetřování?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání