Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zabil kojence a soud mu zmírnil trest!

Autor: ČTK, jaj - 
19. října 2010
11:15

Muž (25), který vloni na Silvestra ubil dvouměsíčního kojence, si půjde sednout do vězení na necelých 15 let. Přičemž vrchní soud v Praze tak jeho trest po odvolání ještě zmírnil. Krajský soud vrahovi totiž předtím napařil výjimečný dvacetiletý trest!

K hrůznému činu došlo vloni 31. prosince. Odsouzený se tehdy pohádal se svou přítelkyní a ve vzteku udeřil do hlavy jejich dvouměsíční dceru. Děťátko s proraženou lebkou smetl úderem na zem. Muž se k ráně do hlavy u soudu přiznal, avšak jakékoliv další napadení popírá.

Jedna rána mu nestačila

Dle soudních lékařu mělo však děvčátko i zlomená žebra, což naznačuje, že muž dítě bil i na zemi nebo po něm dokonce šlapal! Dítěti by nepomohl ani urychlený zásah lékařů. Nebohá holčička zemřela na krvácení do mozku.

Případ se odehrál v sociálně slabé rodině, která obývala polorozpadlý dům. Pětadvacetiletý muž se může odvolat ještě k nejvyššímu soudu. Dle znalců z  psychiatrie a psychologie je muž duševně narušený. Trpí agresivní povahou, cíleně lže a manipuluje lidmi ve svém okolí.

sharkfish ( 21. října 2010 16:38 )

tohle už není ani bordel, to je prostě výsměch!!! teror cigánů a vlády proti obyčejným bílým občanům, kteří ale ty cigány a vládu krásně živíme!!!

kendex ( 21. října 2010 14:44 )

Tak tento člověk by si zasloužil, aby již nikdy nemohl žít na svobodě. Ale zcela jistě z důvodu, že je to rom, bude brzo zase mezi námi.

qqqq ( 20. října 2010 12:48 )

Divím se že nedostal podmínku ! Hnusnej stát , hnusní soudci . Spravedlnost emigrovala

skatty30 ( 20. října 2010 12:40 )

Je mi moc lito tve dcerky. Spravedlnosti se v nasi zemi nedovolas a timhle jen soudy podporuji nenavist vuci urcite mensine....jsi Rom zabijes a dostanes mirny trest, a Vitkov.......platis miliony a dostanes dvacet let za ublizeni na zdravi?? Je z toho cloveku jen zle Zajimalo by me kam az tohle za par let dojde....

opozice ( 20. října 2010 11:48 )

Taková brutalita vůči kojenci!Nevidím žádný důvod ke snížení trestu.Tento případ postupu soudu jen nahrává tomu,že pro určitou část naší společnosti,platí zřejmě jiné zákony,a tím pádem i jiné posuzování jejich chování.Sám mám trpké zkušenosti s brutalitou ze strany určité národnostní menšiny vůči mojí dcerce.Po napadení 17-ctiletým příslušníkem menšiny,skončila s prasklou spodinou lebeční,vyraženýmy zuby,a tržnýmy ranamy na obličeji.To,že tento zážitek ji bude provázet po zbytek života,nemusím snad rozvádět.Vzhledem k tomu,že intelekt pachatele se nacházel ve středním pásmu debility,se žádné větší šetření ze strany policejních orgánů nekonalo.Pachateli byla uložena ambulantní léčba s tím,že když případně svoje jednání zopakuje,bude se muset léčit ústavně.Názor na tuto událost,si udělejte prosím každý z vás.Já o tom svém radši pomlčím,abych nezadal příčinu k nějakému úřednímu řízení proti mojí osobě.Jen dodám,že mojí dceři bylo v době jejího napadení 11 let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání