Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krutá sebevražda: Naložil auto plynem a najel do budovy!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, jos, Kjaj - 
11. října 2010
10:37

Velice krutý způsob odchodu ze světa zvolil v neděli sebevrah na Orlickoústecku. Do auta naložil propanbutanové lahve a rozjel se proti budově penzionu.

Sebevrah svůj vůz Škoda Favorit naložil pneumatikami a propanbutanovými lahvemi a po rozjetí z kopce narazil do zdi budovy, která začala hořet, řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková.

Výbuch a následný požár penzionu v Prostřední Lipci na Orlickoústecku způsobil škodu za přibližně sedm milionů korun.

"Žár byl tak obrovský, že plameny ihned přeskočily na střechu penzionu," uvedla Horáková. Řidič škodovky ve voze uhořel. Cestou z kopce ještě narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot.

Požár se velmi rychle rozšířil a zasáhl celý objekt. Na místě zasahovalo pět hasičských jednotek, celkem 42 hasičů. Poté, co dostali oheň pod kontrolu, museli rozebrat stropní konstrukci a dohasit skrytá ohniska požáru. Celá budova byla zničena, plameny poškodily i vozidlo Mitsubishi, kde vyčíslená škoda dosáhla 80 000 korun. Peugeot shořel celý, majitel utrpěl újmu přibližně 70 000 korun.

c3rb3r0s ( 18. října 2010 18:27 )

Nevídím na tom nic divného, kdyby mi v hotelu zapomněli dát na polštář čokoládičku, tak už taky láduju auto propanbutanem

e.44 ( 12. října 2010 10:55 )

Já měla na mysli solidní informace. Ty jseš horší, než samotnej Blesk a to hned tak někdo nedokáže.

gevi ( 11. října 2010 21:11 )

A nevíte náhodou, proč se lidé zabíjeli za komunistů? On se totiž počet sebevražd nijak nezvýšil.

gevi ( 11. října 2010 21:09 )

Vy snad srovnáváte protest proti sovětským okupantům s vámi vyspekulovaným protestem proti Kalouskovi? Jste směšný. Taky by to mohl udělat na protest, že komunisté jsou stále pod stejným jménem a se stejnou ideologií parlamentní stranou. Co vy na takovou spekulaci?

dobrotka ( 11. října 2010 20:04 )

A nebude to tim, pokud sebevrah nezanecha zadny dopis, ze uz se dotycne osoby nelze zeptat na jeji pohnutky?????? Vse ostatni, co se pak "vysetri" uz jsou jenom domnenky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání