Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec vařil chlapečka v hrnci, ten zemřel pět týdnů poté

Malého chlapečka uvařil zaživa. Hrozí mu trest smrti
Malého chlapečka uvařil zaživa. Hrozí mu trest smrti  (Autor: anc)
Autor: INT, ap - 
15. prosince 2010
21:59

Tak odporný zločin vyděsil i otrlé policisty. Jako blázen se zachoval kriminálník v texaském Dallasu, když hlídal šestnáctiměsíčního syna své přítelkyně. Ďábelský otčím hodil chlapečka do hrnce s vařící vodou. Dítě statečně bojovalo pět týdnů život. Po obrovském utrpení nakonec svým zraněním bohužel podlehlo.

I  vyšetřovatelé, kteří jsou zvyklí na ledacos, kroutí hlavou nad počínáním Carmelia Simmonse. Podle policistů se tak nahněval na malého chlapečka Jabraylona Baylese (šestnáct měsíců), že ho hodil do hrnce s vařící vodou!

Obrovské utrpení

Malinký chlapeček sice dlouho bojoval o život, ale nakonec svým zraněním podlehl. Popáleniny byly tak vážné, že se rysy jeho tváře změnili k nepoznání.

Chlapečka, který musel podle lékařů neskutečně trpět, zabila infekce. Té se nedalo zabránit. Chlapeček totiž ztratil velkou část své pokožky. O život bojoval dlouhých pět týdnů. Lékaři se ho snažili zachránit i tím, že mu vzali část žaludku. Marně.

Vrahovy výmluvy

Carmelius Simmons, který se neskutečné zrůdnosti dopustil tvrdil, že malý hošík spadl do hrnce omylem. Prý běhal po bytě a vrazil do něho, když měl zrovna v rukách hrnec s vodou.

Policie však tvrdila, že ve výpovědi je tolik nesrovnalostí, že je zřejmé, že si takto popsaný sled událostí muž vymyslel. Konec diskusím ukončil soudní lékař. Ten jednoznačně stanovil, že chlapeček byl pod vodou po dlouhý čas držen násilím.

Vraždil už předtím

Bezcitný Carmelius už přitom ve vězení seděl. Za vraždu v baru. Na svobodu se dostal před třemi lety. Odseděl si patnáct let. Matka ubohého chlapečka tvrdí, že o jeho minulosti nevěděla.

Sama ale také není žádné neviňátko. V bytu našla policie spoustu kokainu, který vrah prodával. A matka potvrdila, že o "drogovém byznysu" svého přítele věděla.

Odporný čin se odehrál v americkém Texasu a tamní odborníci mají jasno. Za mučení chlapce dostane vrah buď trest smrti nebo doživotí. Svůj rozsudek si vyslechne v úterý.

zerius ( 12. května 2011 11:19 )

Souhlas!

zerius ( 12. května 2011 11:18 )

V CHamurapisho zákoníku se říká: Oko za oko, zub za zub. Všechny vrazi a jiní lumpové by měli trpět jako ti jimž ublížili. Smrt za smrt pro ty bestie!

sabartnok ( 27. prosince 2010 18:19 )

před tím křeslem by bylo dobrý ho na půl hodiny hodit do vařící vody.

egal ( 19. prosince 2010 09:21 )

už to nehulte,nedá se to ani číst,co je tam pořád chyb a nesmyslů, např. Dítě statečně bojovalo pět týdnů život.

husqarnowicz ( 17. prosince 2010 07:57 )

Ještě,že v USA mají tu vymoženost. Elektrické křeslo.

Zobrazit celou diskusi