Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Našli granát v nejdražší ulici Česka

V Pařížské ulici bylo odpoledne pořádně horko. Našli tam totiž nevybuchlý dělostřelecký granát.
V Pařížské ulici bylo odpoledne pořádně horko. Našli tam totiž nevybuchlý dělostřelecký granát.  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: rvs, puk - 
11. listopadu 2010
18:44

AKTUALIZOVÁNO: Kvůli dělostřeleckému granátu museli v centru Prahy záchranáři odpoledne evakuovat celý dům! Výbušnina byla nalezena při rekonstrukci podlahy v bytě na nejluxusnější adrese Prahy - v Pařížské ulici.

Nebezpečná výbušnina se našla ve čtvrtek odpoledne v Pařížské ulici nedaleko Staroměstského náměstí, v samém centru Prahy. Všichni obyvatelé činžovního domu byli evakuováni, uzavřeno bylo i bezprostřední okolí domu.

Nakonec dopadla nebezpečná situace dobře. Podle zjištění pyrotechniků se jednalo o nefunkční dělostřelecký granát. Z místa byl odvezen k likvidaci a evakuovaní lidé se mohli navrátit do svých domovů.

Pařížská třída je nejluxusnější adresa v celé Praze a za realitní klenot je odborníky označována i v rámci drahé Prahy 1. Cena  pronájmu středně velkého bytu běžně přesahuje padesát tisíc korun. Ulice je lemována luxusními obchody s drahou módou a šperky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání