Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Granátník (†43) byl zřejmě neúspěšný podnikatel!

Autor: kru, Khto - 
4. října 2010
21:26

Lupič, jenž ve čtvrtek přepadl směnárnu v obchodním domě v Krnově a poté odpálil granát, který ho zabil a zranil 6 lidí, byl zřejmě neúspěšný podnikatel Milan D. (†43) z Moravského Berouna.

Před osudným činem se nikdy nedostal do křížku se zákonem. Údajně po něm zůstaly dvě dcery.

Krnov se vzpamatovává z tragické loupeže

Stovky nakupujících mohly až včera zavítat do krnovského obchodního domu. Tam, kde dříve zněl celý den halas, bylo v pondělí ticho, prodavači kromě své obvyklé činnosti stále ještě uklízeli. Na několika místech stírali i krev. „Musíme to uklidit, aby se tu lidé cítili dobře,“ řekla jedna z prodavaček. Hned u vstupních dveří je vidět podlaha poškozená od výbuchu granátu.

V pondělí také uklízela statečná prodavačka knih Alena (56), která útočníkovi z ruky vyrazila granát. „I když vím, že se mohlo stát něco daleko horšího, tak mě v tu chvíli rozčílilo, že chce lupič ublížit jedné z nás. Asi bych po něm skočila znovu,“ řekla prodavačka.

mim33 ( 4. října 2010 22:17 )

"Hrdinná" prodavačka je bohužel úplně vypatlaná slepice - jen zázrakem tam nezařvala spousta lidí a ten chlap by místo v rakvi skončil za mřížemi, policie by ho nepochybně rychle dopadla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání