Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrogovaný a bez řidičáku srazil autem dvě děti

ilustrační foto
 (Autor: Čas.sk)
Autor: ČTK, jaj, Pavel Ryšlink - 
3. listopadu 2010
11:14

Za volantem neměl vůbec co dělat. Dvacetiletý muž ještě neměl řidičský průkaz a navíc byl zkouřený marihuanou, přesto sedl za volant. V úterý v odpoledních hodinách nezvládl Fabii a srazil dvě teprve dvanáctileté dívky.

Vysmátý po vykouřeném jointu marihuany vlétl na kruhový objezd ve Všechovicích na Přerovsku dvacetiletý řidič. Mírné zakřivení vozovky však nezvládl, vylétl na přilehlé parkoviště, kde srazil dvě dvanáctileté školačky.

„Řidič Škody – Fabia jel od Malhotic směrem na Horní Újezd. Po projetí kruhového objezdu nezvládl řízení, přejel přes travnatý pás a vjel na přilehlé parkoviště,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová a dodala: „Tam narazil do dvou dvanáctiletých dívek, které tudy procházely.“

Jedna z dívek si poleží v nemocnici i měsíc

Dívky byly převezeny do nemocnice. Jedna vyvázla z odřeninami a modřinami, druhá má těžší zranění a její léčba zabere dle lékařů alespoň měsíc. Policisté následně zjistili, že mladý řidič nevlastní řidičský průkaz.

Jak následně ukázaly patřičné testy, řídil pod vlivem THC, které se do jeho těla pravděpodobně dostalo kouřením marihuany. Za ohrožení pod vlivem návykové látky a ublížení na zdraví hrozí mladíkovi až tři roky za mřížemi.

picmaus ( 6. listopadu 2010 12:42 )

to snad je výsměch demokracii a justice,že takovýto hajzl a debil bude sedět jenom jeden a půl roku.ale čr je to obvyklé.Pak se kačdý diví proč to udělal po několikáté.

vseznaleksenior ( 4. listopadu 2010 09:02 )

když je někdo vysmátý ??

Shelby16 ( 3. listopadu 2010 21:42 )

nikdy nevíme, na jakého vola natrefíme...

sakra ( 3. listopadu 2010 13:10 )

Nic se neděje, protože jezdit bez řidičáku je podle pos.ranců a vlády "JEN PŘESTUPEK" tak co bychom chtěli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání