Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Otec vrah: Ubil Kristýnku (†2 měsíce), teď jí kreslí obrázky

Růži pro Kristýnku poslal její otec, který ji zavraždil, své matce, babičce ubitého miminka.
Růži pro Kristýnku poslal její otec, který ji zavraždil, své matce, babičce ubitého miminka.  (Autor: Blesk - Jitka Žigová)
Autor: Jitka Žigová, Kjak - 
24. září 2010
05:15

Zavraždil dvouměsíční dcerku Kristýnku a teď jí z vazby posílá obrázky! Vlastimil (30) z Náchodska podle policie udusil polštářem a utloukl miminko, protože mu vadil jeho pláč.

Teď pro ně kreslí obrázky. Posílá je své matce a prosí ji, aby za něj dítěti zapálila svíčku. Podle lidí, kteří ho znají, je to jeho hra na city, reakce na to, že mu hrozí doživotí.

I když matka vraždícího muže po tragédii původně prohlásila, že zabití vnučky mu nikdy neodpustí a nechce ho víckrát vidět, teď se ho chystá ve vazbě navštívit. „Je na dně, třikrát se pokusil o sebevraždu. Není v pořádku. Tuhle růži nakreslil Kristýnce,“ ukázala. Lítost v ní probudil psaním o svém pokusu se zabít. „Nevěděli, zda přežiju. Vždyť já ležel na stejném pokoji i lůžku jako Kristýnka. Mohl jsem mít stejnou cestu jako ona a byl bych u ní. Bohužel se to nepodařilo,“ napsal matce.

Vrah umí být dobrým hercem

Lidé, kteří vraždícího muže znali už dříve, Blesk upozornili na to, že umí být dobrým hercem, když jde do tuhého nebo něco potřebuje. „Kdyby byl stíhaný venku, tak by se asi takhle nechoval. Vždy potřeboval mít pocit, že mu někdo pomůže,“ míní matka jeho bývalé přítelkyně.

Z podílu na smrti Kristýnky policie obvinila i jeho manželku Annu (21), a to kvůli údajnému týrání miminka. Žena ale čeká na proces na svobodě. S okolím nekomunikuje. Rodina ji zavrhla, a tak žije u tchyně. Hrozí jí až osm let vězení.

egal ( 26. září 2010 09:48 )

přestaň fetovat a jdi do pomocné ty kafko

latabar ( 25. září 2010 06:52 )

cesi jsou prase nejvetsi zahadni lide na svete gdis dokazou vlastni dite z neuzit tak nou koment a za moje cestinu gdo chce mne rozumi a ostatni ?

lemonkaaa ( 24. září 2010 08:03 )

zrudu bych pověsila, v base se bude mít jak prase v žitě, tyhle lidi, jestli se jim dá tak říct, nemaj na světě co dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání