Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Zabila žena své tři děti? Mrtvá tělíčka byla v domě

Archív
 (Autor: Archív)
Autor: ČTK, šim - 
2. září 2010
09:43

Otřesný případ řeší nizozemské úřady. V domě ženy, která která byla minulý týden zatčena pro podezření z vraždy dítěte, byly nalezeny mrtvolky dalších dvou dětí

Informovala o tom dnes s odvoláním na soudní zdroje agentura Reuters. Mrtvolky všech tří novorozenců byly postupně nalezeny v jejím domě a na jeho zahradě v obci Geleen, asi 200 kilometrů jihovýchodně od Amsterodamu.

Policie zatkla jednačtyřicetiletou ženu 27. srpna, když objevila první mrtvé tělíčko, připomněly soudní zdroje. Další dvě těla byla nalezena v zahradě později.

Vyšetřovatelé nyní zkoumají, zda mrtvolky patří dětem z téže rodiny a kdy a jak děti zemřely.

Během jednoho měsíce to je již druhý případ, kdy je nizozemská matka podezřelá ze zabití několika dětí. Policie počátkem srpna zatkla mladou ženu, která údajně za posledních osm let zavraždila nejméně tři své děti.

Koncem července se ve Francii žena přiznala, že zabila osm svých novorozených dětí. Porodila je doma bez pomoci lékaře. Matka přiznala, že je vždy po porodu udusila, těla dala do plastikových pytlů a ukryla. Dvě z nich byla nalezena na zahradě a šest v garáži domu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi