Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Martin (†14) se oběsil: Šikanovali ho spolužáci?!

Oprátka (ilustrační foto)
Oprátka (ilustrační foto)  (Autor: Miroslav Homola)
Autor: cas.sk, oj - 
28. srpna 2010
15:45

Martin Lehocký (†14) ze Slovenska se ve čtvrtek večer oběsil v podkroví domu, kde bydlel. Co bylo příčinou zoufalého jednání? Byl to nový školní rok a spolužáci, kteří ho trápili?

Bezvládné chlapcovo tělo našel přítel jeho mámy. Podle sousedů byl Martin dobrý chlapec, v poslední době ale trochu zakřiknutý. "Ještě odpoledne jsem s ním dělal na zahradě. Usmíval se a nic nenaznačovalo tomu, co pak udělal. Řekl mi, že se jde domů najíst a lehnout si,“ Prozradil rodinný známý Ivan Gorányi (43).

Martin sebevraždou vyhrožoval625840:gallery:true:true

Chlapec mu prý několikrát řekl, že se oběsí, protože se bál některých tamních lidí. "Dělali mu naschvály. Nevěřil jsem ale, že to udělá. Dokonce jsem mu to rozmlouval. Je mi líto, co udělal. Byl to hodný a pracovitý kluk," dodal známý.

Nehybné Martinovo tělo našel přítel chlapcovy matky viset u komína pod střechou domu. "V podvečer jsem ho hledal, jenže jsem ho nikde nemohl najít. Až když jsem vyšel do podkroví, uviděl jsem, jak tam visí," řekl František Balogh (63)

Sousedé: Matka se o něj nestarala!

Martin byl jedináček a jak potvrdili sousedé, neměl lehké dětství. "Exekutor jim sebral dům a jeho matku by měli zavřít do basy, protože se o něho nestarala! Často jsme mu dávali najíst, protože měl hlad," dodali sousedé.

alenotak ( 28. srpna 2010 23:45 )

Provokuješ. OK. Ale měl by sis uvědomit že nejen nás tady na diskuzi.Zamysli se nad sebou.

mesalina ( 28. srpna 2010 23:31 )

každá společnost má určité procento de.bilů, že hard77 ?

mesalina ( 28. srpna 2010 23:27 )

a ty, kdy to plánuješ?

w.mojko ( 28. srpna 2010 21:54 )

MOJ PREDOšLý PRíSPEVOK JE NA TVOJU ADRESU,úBOžIAK!

w.mojko ( 28. srpna 2010 21:53 )

takých dementov ako si ty ani v Čechách nepotrebujú. A čo žerieš ty? Pečené holuby? Vidno,že tvoje IQ= húpací koník, ani priemerne inteligentný človek by sa nevyjadroval ako ty. Zvyšuj svoju ľudskú a inteligenčnú úroveň-je zhodná s rómskou z Luníka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání