Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S Kajínkem chtějí hrát američtí vězni poker

Kajínek býval na hraní karet velký machr
Kajínek býval na hraní karet velký machr  (Autor: ČTK)
Autor: agš, hto - 
26. srpna 2010
05:02

Ohlas na Jiřího Kajínka jako nejstřeženějšího vězně u nás se díky kontaktům režiséra Petra Jákla (36) ve Spojených státech donesl až do přísně střežené věznice Pelican Bay v Kalifornii.

Tam jsou umísťováni obzvláště nebezpeční zločinci. Mezi nimi už 20 let funguje pokerový klub. Nabídku, aby v něm figuroval i Kajínek, zaslal Jáklovi, který film o Kajínkovi natočil, americký producent Peter Sederowsky.

Pelican Bay Poker Club

Sláva klubu nejdrsnějších vězňů se přenesla i mimo zdi věznice a členy Pelican Bay Poker Clubu jsou také profesionální hráči i hollywoodští herci, mezi nimi akční hvězda a držitel černého pásku v karate Paul Logan, herec Jason Mewes známý z Vřískotu 3 nebo Vince Curatola ze seriálů Zákon a pořádek. Uzavřený pokerový klub, který funguje na internetu, teď nabídl pokerovou hru i Jiřímu Kajínkovi. Nabídku poslal Peter Sederowsky, propagátor pokerového klubu, který je také filmovým producentem.

624341:gallery:true:true

„V případě účasti takové osobnosti, jakou je Jiří Kajínek, používáme oblíbenou variantu honu, kdy vypíšeme speciální odměnu pro hráče, který vyřadí Kajínka,“ napsal Sederowsky Jáklovi. „Kajínek se kartami kdysi hodně dobře živil, a právě díky výhrám v kartách žil na vysoké noze a dostal se do podsvětí. Takovýhle hon je dlouhý. Jsem si jistý, že v tomto případě se z lovené zvěře stane během hry lovec,“ reaguje Petr Jákl, který se snaží, aby vedení věznice Kajínkovi hru povolilo.

anasyi ( 28. srpna 2010 00:59 )

ziraf,on mu nezavidi,on ani nevi wocogo

anasyi ( 28. srpna 2010 00:58 )

jerry,kde mas Toma?

anasyi ( 28. srpna 2010 00:57 )

ja si osobne myslim,ze tahle hra mu nebyla nabidnuta pro nic za nic.Kajinek,jako lovna zver?Ha,ha.......Zrejme,tah,jak se Kajinkovi dostat do hlavy?Ten si bude z hraci hrat jak kocka z mysi.Pane Kajinek drzim Vam palce,neukazujte co ve Vas vsechno je

zirafa ( 26. srpna 2010 17:50 )

snad mu nezávidíš?!

ochman ( 26. srpna 2010 11:46 )

Hele,laskavě se uklidni ! Nejlepší by bylo,kdyby Kajínka pustili,protože je nevinný a sedí tam mnoho let neprávem !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání