Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Dokážou odposlechy Kajínkovu nevinu?

Nejsledovanější vězeň
 (Autor: ČTK)
Autor: šim - 
11. srpna 2010
18:01

Kajínek je nevinný, nevraždil, vraždu naplánovali a provedli sami policisté? Právě to by mohla pomoci prokázat nahrávka telefonátu s mužem, který tvrdí, že informace, jež slyšel, by mohly Kajínkovi velice pomoci. Nahrávku má k dispozici Reflex.cz.

Na nahrávce hovoří údajný bývalý zaměstnanec zvláštního technického útvaru plzeňské policie s majitelem webu www.jirikajinek.cz, Lukášem Charvátem, který se případu dvou nájemných vražd z roku 1993, za něž byl Kajínek na doživotí odsouzen, dlouhodobě věnuje.

V telefonátu se hovoří o odposleších, které údajně prokazují to, že Kajínek velmi pravděpodobně na místě činu vůbec nebyl, a tedy nemohl vraždit. „Zcela jednoznačně by hovořily ve prospěch Kajínka,“ řekl bývalý zaměstnanec technického útvaru Charvátovi s tím, že v odposlechu zaznělo také jméno toho, kdo vraždil.

Muž tvrdí: Nahrával jsem hovory policistů

Pracovník, který údajně nahrával rozhovory policistů před vraždou a bezprostředně po ní, tvrdí, že z odposlechů lze vyvodit, že za dvojnásobnou vraždou ve skutečnosti stáli policisté. Muž, s nímž Charvát hovořil, mu doslova řekl: „Tam byl průser v tom, že tam byla vlastně zapletená na jedný straně krajská správa, a na druhý straně zásahovka z Rokycan, jo... No a ti po sobě nepůjdou,“ řekl v muž v telefonátu, který v plném znění zveřejní Reflex.cz už dnes ve 22:30 hodin.

Přepis části rozhovoru bývalého technického pracovníka plzeňské policie s Lukášem Charvátem najdete zde.

587587 ( 12. srpna 2010 07:56 )

Záznamy jsou skartované a tehdejší policista už určitě dostal od bývalých kolegů doporučení, aby mlčel. Pokud Kájínek nedostane milost prezidenta, tak holt bohužel bude v kriminále až do smrti

gogo ( 11. srpna 2010 21:53 )

Dozvíme se jen to, co se bude hodit těm, kteří právě budou u moci ...

radan65 ( 11. srpna 2010 20:13 )

ano tak tak je li nevinen nejde o justicni omyl ale o umyslne zavadejici vysetrovani je li vinen jde o nejvetsi mystifikaci v dejinach ceske kriminalistiky neverim ze se dozvime pravdu

gogo ( 11. srpna 2010 19:52 )

Toto je příteli o něčem jiném....

setug ( 11. srpna 2010 19:45 )

Pravda je, že ten případ je znovu otevřen.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání