Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policie vyšetřuje smrt kojence. Byla to vražda?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos, zb - 
18. června 2010
11:52

Podivnou smrt kojence vyšetřuje jihočeská policie v Českých Velenicích na Jindřichohradecku. Šlo o vraždu?

„Jde o velice choulostivý případ. Vše převzali krajští kriminalisté. My se k případu vyjadřovat nemůžeme,“ uvedla mluvčí policie v Jindřichově Hradci Hana Millerová. Krajská policie na případ uvalila informační embargo. Podle informací Blesku miminko zemřelo udušením.

Server iDNES.cz přinesl informaci, že šlo o vraždu. Z odporného činu je už obviněn třiadvacetiletý muž. Podle všeho známý matky. Půlroční dítě zabil v noci ze soboty na neděli. Muži hrozí 15 až 20 let nebo výjimečný trest. Podle serveru tn.cz matka dítěte pracovala v jednom z jihočeských nevěstinců a muž, který je podezřelý z odporného činu, jí dělal pasáka.

Případ sledujeme a přineseme další informace!

werunqa123 ( 27. června 2010 10:44 )

Znala jsem je vsechny tri,Michal-pasak,ktery si hral na machirka,kradl a Lucii nedal ani korunu.Lucie-fajn holka do ktery bych tohle nikdy nerekla kdyz zila s malym v Trhovych Svinech a ona si zacinala s Michalem,tak byl malicky porad udrzovany,Lucie jezdila za Michalem a na autobusovem nadrazi si pujcovala penize od lidi aby mela na autobus.Tomas Vrana(pravy otec ditete) porad sedel ale i kdyz nemohl Lucii nabidnout bohatstvi dokazal byt ohleduplny jak k Lucii tak malemu.Po Lucii v dobe jejiho tehotenstvi stale chtel aby prestala ihned šlapat.Pak sel sedet.O LUcii se zacal zajimat Michal Novacek...Ona byla obycejna šlapka a ne chudinka co z ni vsicni delaji.On byl arogantni idiot,na zš propadal ucitele brali jeho kradeze za normalni,nic jineho jim totiz nezbylo.David Žalud( Luciin bratr)byl velmi lasky plny k Lucii i k Malemu.Sice je to trochu bordelar ale to je u dvacetileteho kluka normalni ale je obdivuhodne ze bydli sam a dokazal se postavit na vlastni nohy.Za to lucie se ani o maleho nestarala a hlavne kdyz byla vČ.velenicich dite bylo zanedbane.On si zaslouzi nejmene 20 let blbecek...

kajakosik ( 18. června 2010 20:01 )

jak škodnou..nic jiného nezaslouží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání