Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mrtvý Michálek (†7 měsíců) znal jen nevěstinec

Autor: Zbyněk Schnapka - 
20. června 2010
05:00

Nic lepšího než neutěšený život v nevěstinci a surovost svého »otčíma«-pasáka Michala N. (23) nezažil ve svém krátkém životě Michálek (†7 měsíců). Toho muž podle policie před několika dny zabil, a to na téže posteli, kde dnes už opět uspokojují své klienty kolegyně Michálkovy matky, prostitutky Lucie Ž. (18).

Do téže místnosti za barem v Českých Velenicích na Jindřichohradecku, kde hošík vydechl naposledy, si teď namísto jeho matky vodí klienty jiná prostitutka. „Je to hrůza. Ale kšeft je kšeft,“ okomentovala cynicky situaci.

Prostitutkami sice vražda otřásla, ale prý je tragédie nepřekvapila. „Čekaly jsme, že se dítěte zbaví. Ale myslely jsme si, že ho dá třeba do babyboxu. Že dítě zabije Michal, nás nenapadlo,“ řekla další prostitutka.



„Lucka začala brečet, až když ho sebrali. A to už věděla, že malý je mrtvý,“ dodala. Michálkova matka je prý z rozvrácené rodiny. „Po rozvodu zůstala u táty a s jeho přítelkyní si nepadla do oka. Ani se nevyučila a skončila na ulici. Michálkův otec prý sedí ve vězení,“ svěřil se muž, který Lucii zná.

„Pak ji začal pást Michal N. Šlapala pro něj asi půl roku. Klienty uspokojovala i těhotná a nepřestala ani po porodu,“ dodal známý. Jediným člověkem, který se prý k Lucii choval slušně, byl její bratr David Ž. (20). „Vím, proč jste přišel. Nezlobte se, nemám čas,“ odbyl Nedělní Blesk David Ž.

ivkanatka ( 28. června 2010 11:33 )

Co se to děje s lidma?!? Vraždí, loupí, znásilňují ...... jsem pro obnovení trestu smrti. Co s takovým hajzlem, který zavraždí nevinné dítě? To ho zase z našich daní budeme živit a on si v kriminále bude žít jak v bavlnce. Makat nemusí, dostane najíst, střehnu nad hlavou platit nebude. A za pár let vyleze na svobodu, co myslíte, že takový člověk bude žít řádným životem ??? Haha!!! Pověsit a bude klid.

ondra74 ( 20. června 2010 18:38 )

tendertouch, nejsem si jist, jestli Tvuj prispevek je reakce na moji odpoved zamlzeni. Ja jsem se tam totiz nezminoval o praci "te matky". Presto di dovolim reagovt. To, ze v teto oblasti je vysoka nezamestnanost, porad neznamena, ze 17ti leta holka musi delat prostitutku. Podle mne jsou to hloupe holky s vidinou "lehce vydelanych penez" nez prijdou na to, ze ta realita je daleko horsi, nez si predstavovaly. Mlada holka nemusela zustat v teto oblasti a mohla si zkusit najit zamestnani nekde jinde, nemela tam prece zadne zavazky. A to, ze jsem napsal slovo "seres" a "hovadinu" mne neprijde v tomto pripade vulgarni, zamlzenou jsem hulvatsky neoslovil. Ale dost mne vadi, kdyz lide pisi, o "To by se jinde nemoho stat" a nebo alibisticke vnucovani nam USA a nebo nasi politici na nas kaslou. Nasi politici budou na nas kaslat, kdyz je nechame, pokud budeme od nich vyzadovat, aby neco v techto situacich delali, aby prosazovali zakony, kde bude pravo na strane ublizeneho, at je to kdokoliv a politici to nebudou dfelat, tak pak muzeme obvinovat z neceho politiky. Takhle je to ten nejlehci alibismus, my nic, to politici. Asi tak. Ahoj A pro zirafku, nemuzu Ti odpovedet, nemas u prispevku "reagovat". Dekuji za poklonu, svoji zenu mam opravdu rad, vazim si ji a jenom doufam, ze spolu zestarneme a na stara kolena budeme jeden druhemu oporou. A Tobe uz jsem nekde odepsal, ze jsi zde jedna z mala, ktera je mne blizka svymi nazory a tim padem i velmi sympaticka, samozrejme ve vsi pocestnosti.

zirafa ( 20. června 2010 17:43 )

vaše manželka má doma poklad....

tendertouch ( 20. června 2010 17:10 )

Právě kvůli takovým "hnusným" reakcím je lidem raději všechno jedno. Proč se nechat urážet někým, který nepřipouští, že pohled každého je nějaký a jediné, co tento člověk umí je urážet. A když mluvíš o práci té matky, tak kdyby Tě to zajímalo tak žije právě v oblasti s vysokou nezaměstnaností. Toho využil nějakek "chlap", kterému se nechtělo dělat a tak si z té dívky,která měla už tak ošklivý osud v rodině, pracovní prostředek. A proč je nezaměstnanost? Protože už firmy a podnikatelská sféra neutáhne tuhle velkou administrativu ve formě senátu, parlamentu apod. Vše se vším souvisí.

tendertouch ( 20. června 2010 17:07 )

Je dobře, že jsou mezi námi slušní lidé, kteří dokáží vnímat bolest druhých. Za smrt malých dětí a ublížení jim bych obnovila trest smrti. Protože dokud lidé nebudou mít strach, budou se stále dít takovéto věci. Je mi smutno z toho, co jsem se tu dočetla a zaráží mne, jako druhé, že to sociálku nezajímalo. Opravdu bych tady vedla k zodpovědnosti toho, kdo se o život malého nezajímal. A není možné, že porodila na ulici. Už v porodnici a u lékaře muselo být vidět, o jakou osobu jde a zaráží mne, že se dětský pediatr nezajímal o podmínky, v jakých dítě žilo. Ale protože je doba, kdy bezpečnost zaručenou občan nemá a politiky zajímají jen jejich "koryta" stále bude k tomuto docházet. Možná to bylo i pro to mimčo vysvobození, než kdyby musel snášet i jiné věci. Ale je mi z toho hodně smutno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání