Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Tragédie na silnici: Čtyři studenti jsou mrtvý!

Čelní střet s nákladním autem proměnil Peugeot 309 ve vrak
Čelní střet s nákladním autem proměnil Peugeot 309 ve vrak  (Autor: ČTK)
Autor: uá - 
19. dubna 2010
18:45

Zbytečná smrt čtyř mladých lidí. Taková je bilance tragické nehody, která se odehrála včera ráno na silnici ze Žatce do Kadaně. Mezi obcemi Rokle a Vinaře na Chomutovsku se čelně srazil Peugeot 309 s nákladním vozem Liaz.

Čtyřčlenná osádka peugeotu (všichni †19) na místě zemřela.

Obrovský smutek zavládl včera na Středním odborném učilišti v Podbořanech. Mrtví totiž byli zdejší studenti, budoucí automechanici. „Máme tu gastronomickou akci, proto byl začátek vyučování posunutý. Využili toho a jeli se projet do Kadaně. Havarovali při zpáteční cestě,“ popsal tragédii jeden z jejich známých.

K nehodě došlo v jedné ze zatáček v místě zvaném Vinařský kopec. „Řidič peugeotu zřejmě předjížděl v nepřehledném úseku a už se nestihl zařadit zpět do svého pruhu,“ uvedla k příčině tragédie policejní mluvčí Marie Pivková.

Silnice byla v místě nehody celé dopoledne uzavřena. Policisté odkláněli dopravu ve směru na Kadaň přes Nechranice a v opačném směru přes Pětipsy.

blbostzabiji ( 24. dubna 2010 21:47 )

Vzpamatuj se!!!! Ten kretén zabil 3 své kamarády a je jen náhoda, že auto v protisměru byl kamion. Být to osobák, mohli zemřít další nevinní.........

carodej ( 22. dubna 2010 19:09 )

Je mi jich líto, za svou blbost zaplatili tu nejvyšší cenu, snad se ostatní hr hr mladíci v autech poučí. Třeba jejich smrt k něčemu bude, i když o tom silně pochybuji. Lidé jsou nepoučitelní! Ale co mě ještě víc zaráží je to, že ČTYŘI MLADÍCI JSOU !! MRTVÝ !! Nevím kde se editor nebo autor článku učil česky ale tohle je fakt otřesné. Zopákni si základku.

bobesbobo1968 ( 22. dubna 2010 09:27 )

Je smutné že tyto diskuze jsou někdy fakt na " urovni"Záráží mě lidská bezohlednost a stupidita. Neznala jsem je ale přesto je mi líto že zkončily lidsé životy. Myslím že kdyby dostali šanci dnes vše dopadne jinak.UPŘÍMNOU SOUSTRAST VŠEM RODIČŮM.

milo ( 22. dubna 2010 08:19 )

aby jste to nepřivolal a nakonec někoho fakt nevyhrabali, u nás je možný všechno

milo ( 22. dubna 2010 08:17 )

když někdo najede do prostisměru aby někoho předjel v nepřehledném úseku a zapříčíní autonehu tím, že se nestačil zařadit do svého pruhu tak je to jasná vina toho kdo najel do prostisměru o tom žádná milá jarushqa...nebo to snad chceš hodit na toho druhého řidiče, jen aby ti mladí a "nevinní" lidé mohli být pohřbeni bez viny, ale člověka, který za to nemůže obviňme, alespoň někdo ponese vinu a bude s ní muset žít po zbytek života??? PROBERTE SE.....dnešní omladina by potřebovala dostat pořádně přes držku aby se probrala...štěstí, že se zabila jen ta omladina, škoda že se museli zabít všichni a ne jen ten řidič, ale tak to prostě chodí, by tak scházelo aby se kvůli těm volům zabil na silnici ještě někdo jiný, to by ty rodiče neměli na rukách krev jen svých dětí ale i cizí a to je mnohem horší

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání