Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šílenec z D1 tvrdí: Byla to jen nehoda!

Že by jednal s úmyslem popírá! Prý se jednalo jen o nehodu!
Že by jednal s úmyslem popírá! Prý se jednalo jen o nehodu!  (Autor: Martin Mithofer, Ladislav Křivan, TV Prima)
Autor: INT, gam, jos - 
16. dubna 2010
11:40

VIDEO: Luboš L. (40), který vytlačil 22. března superbem z dálnice D1 mazdu a málem zabil její posádku, nyní tvrdí, že žádný úmysl v jeho jednání nebyl. Prý šlo jen o řidičskou chybu!

Luboš L., který v době události pracoval jako manažer Prazdroje, se nyní snaží z celého incidentu "vyklouznout" s co nejmenším trestem. Reálně mu ale hrozí 12 let vězení. V rozhovoru pro Právo tvrdí, že to rozhodně nebyl úmysl, vytlačit auto z dálnice. Sám byl ze situace prý šokován a snažil se na místě zraněným ihned pomoci.

Hrubá řidičská chyba?

„Udělal jsem velkou řidičskou chybu při předjížděcím manévru, kdy jsem se chtěl zařadit z levého do pravého pruhu, abych uvolnil místo za mnou rychle jedoucím vozidlům. Byla to hrubá chyba, při níž jsem neúmyslně ohrozil posádku vozidla mazda. Je mi velmi líto, že k této situaci došlo,“ řekl Právu silniční pirát.

Kamery jeho slova nepotvrdily

Luboš L. se za svůj neodpustitelný čin velmi omlouvá a s posádkou vozidla by se prý chtěl i osobně setkat a omluvit se jim tváří v tvář, tedy pokud o to budou stát. Když si Lacina uvědomil, co udělal, zastavil podle svých slov auto na okraji mostu. To ale nedokazuje žádný záběr z kamer, které jsou u D1 rozmístěny.

Vše nasvědčuje tomu, že šlo o úmysl

Luboš L. v rohovoru také tvrdí, že je zkušený a opatrný řidič a že od roku 1994 najezdil více než 750 000 km. Je možné, aby se tak zkušený řidič dopustil tak šokující chyby? Těžko. Vše ukazuje na to, že se z jeho strany jednalo o úmyslný manévr. Zdá se, že slova, kterými se snaží Luboš L. svůj čin omluvit, vznikla na základě důkladné přípravy s právníkem.

Video  Primitivní řidič vytlačil auto z dálnice  - TV Prima
Video se připravuje ...

reks ( 11. června 2010 22:21 )

Jo tak,na to čekám ,taky protože tady se mají darebáci .

sanchez69 ( 22. dubna 2010 01:00 )

právník říká jen to za co mu zaplatíš a nachází pro to kličky, když prachy nemáš-právník nemluví a jdeš bručet! Tenhle hajzl vyloženě prachy má a proto sedět nepůjde, tak to chodí v pojebaným státě Česká republika, vždyť si necháme srát na hlavu od každýho hajzla v televizi,,,rozkradli nám republiku a teď by chtěli ještě volit????? Prasata komunistický

sanchez69 ( 22. dubna 2010 00:53 )

Souhlasím s tím,,, Česká republika je sviní ráj, tady se může ve velkým vše!!!! Ale běda za pokutu 200 Kč!!!!

sanchez69 ( 22. dubna 2010 00:50 )

To je kretén, kterých je na našich silnicích mnoho. On měl akorát smůlu, že ho zachytily kamery a teď bude to prase mluvit o jezdecké chybě??? Věřím, že jemu se nic nestane, protože je vzorný občan s najetýma kilometrama a oblbne soud a dostane podmínku JENOM!!!! Já bych to hovado zavřel na maximální délku trestu jako odstrašující případ pro všechny další piráty našich silnic, protože co se tady dějě, je čím dál horší a nejenom na silnicích!!! Ale skutečnost je jiná - kdo má prachy neprohrává. A tohle prase taky neprohraje---uvidíte!

monjja ( 20. dubna 2010 10:46 )

ať říká cokoli, doufám, že je to prokazatelné z kamer a výslechu svědků....Prej omluvit, jestli o to budou stát...týkat se to mě, nakopu ho že si už v životě neužije a ještě mu flusnu do xichtu, sráč mizernej!!! Doufám, že bručet půjde a to exemplárně na dvacet let, aby jim podobný vylízaný paka (a že jich je!!!) příště měli mustr, jak dopadnou, když se tohle stane. Fuj, hnus zelenej, takovýho sráče bych vyhodila i z práce... a bejt jeho žena, vykopu ho s tim, co má na sobě a v životě už takový prase odporný nechci vidět!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání