Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtící střely jako pomsta za zmlácení?

Autor: Kateřina Moravcová - 
1. dubna 2010
05:00

Květiny a zapálené svíčky. Tak to nyní vypadá na sokolovském sídlišti Michal, kde se v úterý dopoledne odehrála chladnokrevná vražda.

V tratolišti krve tu zůstal ležet David K. (†26), kterého několika výstřely zabil jeho o několik let starší známý, řidič technických služeb. Hádky a rvačky totiž byly prý mezi oběma muži na denním pořádku. A smrtící střelba byla vyvrcholením jejich dlouhodobých sporů…

David se právě vracel z posilovny. Na cestě domů ale potkal svého známého, řidiče technických služeb. Pohádal se s ním a popral. Řidič si došel do náklaďáku pro pistoli a Davida zastřelil. Pak prý do něho kopl a řekl: Vstávej!

„Vůbec bych to do něj neřekl. Pracoval s námi sice krátce, ale nejevil se jako nějaký kruťas. Ani nebyl nervově labilní. Jsem z toho v šoku,“ řekl Blesku spolupracovník střílejícího muže. Společně pracovali u technických služeb a v úterý na sídlišti spravovali asfaltem díry na silnici.

„David si o to koledoval. Vím totiž, že silničáře před nedávnem ještě s nějakými kamarády brutálně zmlátili. Navíc vyhrožovali i jeho rodině. Byl prý z toho tak zdeptaný, že v noci ani nespal. Proto měl zřejmě u sebe i zbraň. Bál se. Jednal v afektu. Teď si holt posedí pár let ve vězení,“ popsal Blesku vztahy mezi oběma aktéry tragédie kamarád vraha.

Policie muže po střelbě zatkla. K případu se ale nechce vyjadřovat. „Státní zastupitelství uvalilo na případ embargo,“ řekla policejní mluvčí Andrea Kávová. V případě viny hrozí střelci až 18 let ve vězení.

dsmann ( 4. dubna 2010 01:51 )

alenam Díky tobě se už nemusím obtěžovat s dalším klepáním do klávesnice. Já sem si hned myslel že to nemá v hlavě v pořádku

alenam ( 4. dubna 2010 00:46 )

Co ty seš zač? To seš zhulenej, nebo vožralej, nebo oboje Jdi se vychrápat a neblej tady

punisher ( 3. dubna 2010 19:49 )

Tak co vy pisálci tady...už ste ukojili svá ega?...mno asi ne že? DSMANN seš malej ubohej přizdisráčsráč tak skoč do žumpy za svejma kamarádama..do očí mě to neřekneš že? Petr Wilfrt(popelář) byl obyčejnej kripl...podělával lidi o peníze..mlátil děti na diskotéce,jooo byl to vlastně tvrdej frajer.před rokem ještě do práce nechodil...živil se samou levotou..namachrovanej byl až do nebe a hlavně neporazitelnj že?..jo a proč že dělal popeláře?...no asi proto že debil všechno progembloval ne? ...no...ted ty pravý cikáni ho budou v base pěkně každej den hoblovat...hm to bude fajn že?...pusu všem bastardi

jirka200 ( 1. dubna 2010 20:53 )

A žádnej KOTLÁR!!!!

jirka200 ( 1. dubna 2010 20:51 )

Žádnej ci.gán. to nebyl!!!! A nikdo znás si takovou smrt nezaslouží!!! Napřed si zjistěte informace a pak jsem něco takového pište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání