Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vietnamská jatka: Prasata porcovali mačetami!

Tady surově umírala prasata
Tady surově umírala prasata  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: uá, brum - 
7. prosince 2009
19:39

Černá vietnamská jatka v Lovosicích je místo jako z hororu! Prasata zde pracovníci neomračovali a rovnou zabíjeli mačetami!

Konec nelegálním jatkům udělali v pondělí veterináři společně s pracovníky odboru životního prostředí. Všechno maso, které na černé porážce objevili, znehodnotili speciálním nástřikem.

Vietnamci, kteří se na místě zdržovali, na jejich pokyn odpojili a vyprázdnili mrazáky. „Všechno skončí v kafi lerii. Prasata, která nestihli porazit, půjdou na legální jatka,“ řekla vedoucí odboru životního prostředí Dana Tschakertová.

Na černou porážku upozornil minulý týden jeden z místních občanů, který si poblíž Lovochemie všiml vyvržených vnitřností. Úředníci místo sledovali a zjistili, že do přilehlých opuštěných objektů navážejí Vietnamci prasata. „Poráželi je každý den nad ránem. Podmínky tu ale byly otřesné. Zabíjeli je a porcovali mačetami na podlaze, kde pobíhaly krysy,“ řekla Tschakertová s tím, že maso a polotovary, které tu rovnou vyráběli, byly s největší pravděpodobností určeny pro vietnamská bistra. Vietnamcům, kteří jatka provozovali, hrozí od veterinářů až půlmilionová pokuta.

eremita ( 9. prosince 2009 15:29 )

a pracovití, pro kšeft jsou schopni opavdu maxima. Pěstírny marihuany, prosperující bordely, herny, domácí jatka, amatérské přípravny masa...Na každém rohu vyrůstají i v okrajových částech Prahy nová bistra se stejnou nabídkou jídel, lišící se dle lokality pouze cenou. I v době krize, která nutí našince zavřít krám, oni ve stejných prostorách otevírají své živnosti, zející prázdnotou. Náhoda nebo pračky peněz?

socatko ( 8. prosince 2009 16:04 )

A co je to pul milionu pro Vietnamce? Absolutne nic, smesna castka, ti by meli byt lyncovani za hranice, do sve vlastni vlasti. Ja jsem v podstate tady taky ,,pristehovalec,, takze nesoudim vsechny atd, ale ja bych si nedovolila co si jini dovoli v Cesku! Podnikatelum tu hazi klacky pod nohy, misto aby ocenili, ze se lidi snazi uzivit se, nez jako ,,jini,, jit na pracak a zit na ukor jinych, a temto projde cokoli!!! Bordel je to, melo by se zacit s ocistou, a pekne odvrchu!

sakra ( 8. prosince 2009 15:19 )

Ti tam zrovna nežerou.

miroslav ( 8. prosince 2009 11:03 )

tři krát hnus a co na to vlastizrádce pan Marcel Winter ????????

jarypadlo ( 8. prosince 2009 09:55 )

Pašované a falešné zboží,padělky CD,DVD,závadná elektronika,humusní restaurace s prošlým masem,špatně uskladněným,mnohokrát vybrané tržnice v pohraničí,padělky cigaret,loupeže proudu do pěstíren marihuany-dobrou veš tady máme.Jakto že nemuseli mít výpis z trestního rejstříku potom jim stačilo čestné prohlášení z ambasády? Domácím-Čechům by to taky prošlo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání