Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Matka Škrlové: Posudky nejsou objektivní

Autor: mh - 
20. října 2008
11:36

"Tento způsob vyšetřování zdá se mi poněkud nešťastný," zažertovala si během soudního projednávání Matka Barbory Škrlové Renata.

Tato dětská lékařka poukázala na to, že specialisté z oboru psychologie a psychiatrie , podle jejichž posudku je Barbora Škrlová zcela zodpovědná za spáchané činy, nedostatečně provedli patřičná zkoumání.

"Jak může odborník vytvořit zodpovědný posudek, když moji dceru navštívil ve vězení jen jednou? Tam jí ve vazbě předložil několik otázek a z odpovědí, které dostal ve stresujícím prostředí, dospěl k odsuzujícímu závěru," uvedla doktorka Škrlová. Řekla také, že policie vyšetřování odbyla a znovu naznačila, že za celou záležitostí je mnoho významných a důležitých lidí. "Jsem v neustálém styku ś Útvarem pro odhalování organizovaného zločinu," mlžila Škrlová.

Zároveň také řekla, že skutečně neví, kde je její manžel Josef, který je stále považován za hlavního duchovního otce nábožensky motivovaného hororu spojeného s přeměňováním identity a vytvořením nového člověka.

Na dotaz Blesku, proč se nezúčastňuje jednání její syn Jan, který je rovněž obžalovaný z týrání, uvedla, že syn pokračuje ve studiu geologie na VŠ. "Zároveň mi také pomáhá doma, jsem na všechno sama. Občas také uvaří. Je to mnohem chutnější, než když vařím já," uvedla Renata Škrlová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání