Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Psycholožka: Barbora se dokázala mistrně měnit

Barbora Škrlová dnes svědectví matky neslyšela
Barbora Škrlová dnes svědectví matky neslyšela  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: mh - 
28. července 2008
13:33

Psycholožka Blanka Zapletalová zpochybnila brutální sexuální zneužívání, které měla prožívat Barbora Škrlová.

 

Věrohodnost některých výpovědí jsou dost nevěrohodné "Například pasáž o znásilňování zepředu i zezadu až z ní stříkala krev považuje znalkyně za dost nepravděpodobné. Pochybnosti měla i o dalších výpovědích. "Má sklony k dramatičnosti, teatrálnosti," doplnila psychiatrička Miluše Hamplová.

"Co bylo příčinou, že Barbora vystupovala v roli dítěte a pak v roli dospělé ženy nelze jednoznačně vysvětlit. Barbora přechází plynule z role do role a když to situace vyžaduje, dokáže se velmi dobře přizpůsobit. Při vlastním vyšetření chtěla, aby s ní bylo zacházeno jako s malým dítětem a chtěla rovněž, abychom ji oslovovali Barunko. Když to ale vyžádala situace jiná, tak velmi plynule začala vystupovat jako dospělá žena," popsala chování Barbory psycholožka Zapletalová.

Jak vzápětí dodala, sama Barbora dokázala významně manipulovat se svým okolím, především s Klárou, od které se nechala nosit, předstírala před ní, že je dítě, lezla po čtyřech a podobně. Ovšem na návštěvu domů chodila jako dospělá. "Matka na ní v době, kdy u Kláry lezla po čtyřech, doma vůbec nic nepoznala. Domů chodila normálně jako mladá dospělá žena," uvedla k neuvěřitelným přeměnám znalkyně.

Barbora je pořád panna

Při sexuologickém vyšetření prezentovala Barbora jizvy údajně po popáleninách, které si měla přivézt z Norska. Jizvy však měly charakter normálních odřenin, které si může člověk bez problémů způsobit sám. "Když jsem po ní chtěla po pár dnech, aby znovu mě a doktorce Hamplové ukázala předchozí jizvy, tyto "norské" jizvy zcela zmizely a zato se objevily zcela jiné na jiných místech. Vzápětí následoval afekt a stížnosti na postupy při vyšetřování a zpracování znaleckých posudků,"popsala vyšetření ve vazební nemocnici sexuoložka Růžena Hajnová. Barbora přitom zcela zapomněla na roli mentálně retardovaného dítěte.

Sexuoložka také potvrdila, že Barbora Škrlová je stále ještě panna a podrobná vyšetření potvrzují že nemohla prožít brutální sexuální praktiky do pochvy a do konečníku, jak sama Barbora tvrdila.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání