Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znalci: Sekta Barboře zcela vymyla mozek

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mh - 
29. července 2008
11:14

"Za určitých okolností může docházet ke zříkání se reality, je silně dezorientována, má obtíže při manipulaci," zaznělo o Škrlové.

"Rovněž má problémy při navlékání jehly s nití a to i s dětskou jehlou. To, co předváděla s kostkami, tříleté dítě nepředvede. Když se jí zeptáte kde je vpravo a vlevo, tak se podívá na jizvu na ruce, podle které se orientuje. Když jí jizvu zakryjete, neví, která strana je která," zaznělo u soudu jako výčet některých rysů Barbory Škrlové. V oponentním posudku byla v mnoha směrech vylíčena skutečně jako malé dítě, které ovšem vystudovalo konzervatoř a hraje na klavír na profesionální úrovni! Těžká změna osobnosti byla prý zapříčiněna opakovaným týráním, nedostatkem jídla, bitím bráněním spánku a podobně. To vše prý způsobilo závažné selhávání psychických poruch.

Znalci uvedli, že Brabora byla a možná ještě stále je pod vlivem osob, které však nechtějí označovat jako náboženskou skupinu. "Byla přinucena přijmout myšlení skupiny za své," uvádí nový znalecký posudek. Jak se v posudku uvádí, skupina má svého vůdce, který měl a má dosud stále velký vliv. "Podle mého pohledu má skupina nikoliv náboženský, ale pouze ekonomický zájem," uvedla znalkyně Telcová. Skupina prý poškodila Barbořinu osobnost, pragmaticky ji přitom zneužila. Zlikvidovali při tom a zdevastovali její lidskou důstojnost. Současně odborníci doplňují, že osobnost Barbory Škrlové je něco, s čím se ještě nikdy nesetkali a co nebylo ani odborně v literatuře popsáno. Návrat Barbory do normálního života je silně nejistý.

Na dotaz soudu, jak je možné, aby se tak rychle střídala v rolích Barbory, Aničky či v roli Adama, odborníci uvedli, že se přerod Barbory v Aničku odehrál v důsledku hraniční zkušenosti. Když byla unesena z Klokánku jako Anička, probudila se na lodi do Skandinávie a až tam prý ji bylo vysvětleno, že nemůže být Aničkou, aby nebyla zlými lidmi z Kuřimi zabita. Proto tedy musí být Adamem. Roli Adama prý tedy hrála jako nikoli jako Barbora Škrlová, ale jako nalezenec Anička! Prý v té době nehrála Aničku, ale skutečně Aničkou byla! To byl překvapivý závěr nového posudku soudních znalců.

Podle znalců byla Barbora skutečně znásilněna i když je podle předchozích sexuologických posudků panna. "Když může být znásilněn muž, který nemá pochvu, mohla být znásilňována i Barbora, která popisovala, že byla znásilňována análně i orálně. Nikdy však neřekla že byla znásilňována vaginálně," tvrdil znalec Weinberger. V tom mu však oponoval předseda soudu, který připomněl, že se soudní spis hemží výpověďmi Barbory, která opakovaně tvrdila, že byla znásilňována snad do všech otvorů těla "zepředu i zezadu".


Partnerku Jana Turka doprovází John Bok! Více zde.

Turek nutil malého syna k týrání matky. Více zde.

Škrlová: Oběť nebo důmyslná tyranka? Vice zde.


CO PŘINESL PONDĚLNÍ SOUD

Mohla být tajemným doktorem sama Barbora Škrlová? Více zde.

Psycholožka: Barbora se dokázala mistrně měnit. Více zde.

Soudní znalkyně: 'Škrlová prý měsíc žila s Bohušem Matušem!' Více zde.

Znalkyně tvrdí: Turek i Bašová jsou zodpovědní za své činy. Více zde.

Jan Škrla prý nezná věk své sestry. Více zde.

Znalkyně: Tvůrkyní Aničky je Kateřina Mauerová. Více zde.

Tyranka Kateřina je podle znalkyň sadistická pedofilka. Více zde.

Znalkyně: Kláře Mauerové byl vymýván mozek! Více zde.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání