Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Očkovat? Nikdy! Kouč Josef se vysmíval covidu, pak skončil ve vážném stavu v nemocnici!

Autor: jel - 
12. listopadu 2021
05:00

Životní kouč Josef H. zveřejnil na sociálních sítích fotografii z nemocnice, k níž napsal celý svůj příběh. Uvedl, že koronavirus zlehčoval, dokonce se mu vysmíval a domníval se, že díky životnímu stylu, jaký vede, se mu nemůže nic stát. Šeredně se mýlil! Při návštěvě Španělska se mu udělalo opravdu zle. Přítelkyně ho nakonec dovezla zpět do Čech a v Praze byl ihned hospitalizován. Nyní se kaje a vyzývá ostatní, aby nemoc nepodceňovali.

„Člověk si myslí, že je nesmrtelnej, dokud na něj smrt nesáhne,“ napsal hned v úvodu Josef. Popsal, jak se jemu i přítelkyni ve Španělsku udělalo opravdu špatně. Měli vysoké teploty, dusivý kašel a velké bolesti hlavy.

Přítelkyně Petra nakonec rozhodla, že její partner musí do nemocnice a že ho odveze zpět do České republiky. Sama odřídila cestu dlouhou 2 tisíce kilometrů. „Dovezla mě až do Prahy do vojenské nemocnice, ve které mi hned udělali vyšetření a zjistili, že mám těžký zápal plic a okamžitě mě hospitalizovali a zahájili léčbu,“ popsal kouč s tím, že byl do nemocnice přijat skutečně na poslední chvíli a své milované partnerce je skutečně vděčný, že jej odvezla.

Nebuďte jako já!

Následně se Josef přiznal, že dříve bral koronavirus na lehkou váhu. „Covidu jsem se doslova vysmíval už od samého počátku, roušku jsem nenosil a očkovat nikdy!“ napsal s tím, že se domníval, že když pečuje o svou imunitu a žije zdravě, nic se mu nemůže stát.

„Takže, přátelé, nepodceňujte situaci, tak jak jsem to dělal já, a plaťte si pojištění, jinak vás to může vyjít draze,“ vyzval své sledující i blízké! V závěru také poděkoval především lékařům a sestrám v nemocnici, kteří se o něj postarali, a také své přítelkyni Petře. Ta se k celé situaci sama vyjádřila na svém profilu.

kurna1 ( 12. listopadu 2021 10:01 )

Pepek si myslel, že ho ochrání jeho víra

user ( 12. listopadu 2021 07:24 )

Co je tohle za divnočlanek?
Ma zápal plic, či Covid?
Fakt je, ale jeden, člověk živícíse výrobou vzduchu, nemá ani na pojištění léčebných výloh v zahraničí a chce radit, za peníze, jiným s životními problémy.
To, že si není schopen vydělat ani na letenky je důkaz, že ani tohle mu moc nejde.

Lucka19 ( 12. listopadu 2021 06:45 )

Tak má covid nebo zápal plic?
V obou případech přeji brzké uzdravení.
Nevím, tenhle pan jako life coach, asi raději ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa