Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Policie rozehnala nelegální párty: V domě Michaela Kocába! „Jsem v šoku,“ zděsil se muzikant

Autor: dat, pom - 
29. listopadu 2020
05:01

Celé Česko šokovalo chování zlaté mládeže, která si v Praze vyrazila do tajného klubu na nelegální párty. Tu v noci na sobotu rozehnali policisté, uvnitř klubu v pasáži v Anenské ulici na Starém Městě našli hned 119 lidí. V šoku je i muzikant a bývalý ministr pro lidská práva Michael Kocáb – párty se totiž odehrála v „jeho“ domě!

Pořádně rušno bylo v Anenské ulici v centru Prahy v noci na sobotu. Do pasáže 184 vtrhli kolem půlnoci  za pomoci beranidla policejní těžkooděnci, seběhli po schodech dolů a objevili tam klub plný mladých lidí! Ti bez roušek nezřízeně nasávali i přesto, že z nařízení vlády mají být noční kluby zavřené. Jedna namol zpitá dívka skončila kvůli otravě alkoholem v nemocnici, další policisté vyvedli a zkontrolovali. Řadě z nich podle informací Blesku ještě nebylo 18, podle policie bylo v místě 17 Čechů a zbytek cizinci.

Událost pořádně šokovala i Michaela Kocába. Ten má podle katastru nemovitostí v domě, kde se kromě bytů nachází také pasáž s několika obchůdky a bar, částečný vlastnický podíl. „Já v tom domě nebydlím, bydlí tam dcera a exmanželka. Mám tam jen trvalé bydliště,“ řekl Blesku Kocáb, muzikant a bývalý ministr, který žije v Troji. „Jsem v šoku, že se něco takového dělo u nás v domě. Tady rozhodně žádný klub, legální, není,“ dodal v údivu nad tím, co se na adrese jeho bydliště v noci dělo.

„Je to důsledek toho, že Prymula procházel na Vyšehradě zdí a lidi pak nerespektují vládní opatření,“ pronesl Kocáb v narážce na kauzu exministra zdravotnictví Romana Prymuly. Toho Blesk vyfotil, jak spolu s Faltýnkem vychází z restaurace na pražském Vyšehradě, ačkoliv ta měla být z jeho vlastních nařízení zavřená, po neúspěšném obhajování pak ve funkci ministra skončil.

Video  Policie rozehnala párty v nočním klubu, 27. listopadu 2020.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Osm lidí, které policisté považují za organizátory nočního řádění v Anenské, skončilo na policii, aby podali vysvětlení. „Okolnostmi případu se zabýváme a je předpoklad, že věc bude řešena oznámením správnímu orgánu,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Video  Studio 17. listopad: Michael Kocáb  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Milan Šmid ( 10. ledna 2021 11:53 )

PIŠI TAK BLBĚ ČESKY JAK MLUVI PRAŽACI ČESKY !§ TO JEN ABY PRAŽÁCI NEKRITIZOVALI

Milan Šmid ( 10. ledna 2021 11:51 )

TREND NEBA JAK SE TEN FOND JMENOVAL CO KRACHNUL ALIDI PLAKALI NE ????? ŽE BY TY BYTY AMAJETEK BYLI TAKY S TOHO KDO VÍ !!! RUSACI ODEŠLI SAMI ZE VŠECH STÁTU RVHP BES KOCÁBY VY CHYTROLINE !!!!

Milan Šmid ( 10. ledna 2021 11:47 )

JAK TO ŽE MUNEDALI 3 MILIONOVOU POKUTU ??ASI PROTO ŽE ZNÁ SOUDCE ,POLICISTY ATD ??? NEBO PROČ MU NEZABAVILI TEN DŮM ??

xarf ( 30. listopadu 2020 16:08 )

Jistě že jich je, nedovymřeli. Pokud jsou pro hanbu zalezlí tak je to vpořádku. V Česku je tomu jinak.

marmat ( 30. listopadu 2020 00:10 )

Kwido zkusil strhnout za ostatní trolly směnu....kopíroval, fejkoval, nadával
Ale už tak své JALOVÉ IQ strhnul dnes na 30 ......
Tedy to je za zvládnutí PC a kopírek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa