Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nebyl to první tajný mejdan! Bez roušek s litry alkoholu, popsala jedna z účastnic

Aktualizováno -
28. listopadu 2020
08:22
Autor: VaB, šim - 
28. listopadu 2020
07:12

Nelegální večírek pro minimálně stovku hostů v tajně otevřeném klubu v centru Prahy v noci z pátku na sobotu ukončila policie. V poutech skončily desítky lidí. Jedna z dívek promluvila pro Blesk a popsala, co se uvnitř dělo.

Jedna ze zahraničních účastnic, která se z klubu dostala mezi posledními, uvedla na kameru Blesku, že tento nelegální večírek nebyl jediný, který se v poslední době v Praze odehrál. „Věděli jsme o tom asi měsíc. Ale nechci to specifikovat,“ řekla na místě mladá Francouzka, která je v Česku na výměnném studijním pobytu Erasmus.

„Na večírky chodím v Praze už asi dva týdny,“ dodala v rozhovoru krátce poté, co byla vyvedena z klubu. S kamarádkami čekala na Uber, aby mohla odjet do postele.

„Nikdo neměl roušku. Je to nelegální večírek, tak tam přece nebudeme nosit roušku. Já jsem covid už prodělala, takže se nebojím,“ řekla dívka v kožíšku, které během rozhovoru černá rouška padala z tváře.

„Jasně, alkohol tam tekl proudem. Je možné, že tam byly i drogy, ale to se mě netýká,“ pokračovala. Když byla dotázána na jméno, vyhrkla: „Neblázněte, já vám řeknu jméno a oni už mě příště na mejdan nepustí.“ Jako by počítala s tím, že se další akce budou nevyhnutelně konat.

Policejní zásah na nelegální party trval několik hodin. Dovnitř se museli policisté dostat pomocí beranidla. Na místě byli policisté, těžkooděnci, velitel policie nebo cizinečtí policisté se speciálním vozem.

Máte informace k této nelegální party? Víte, co se dělo uvnitř? Ozvěte se do redakce na tip@blesk.cz nebo na telefon 724 249 000.

Video  Policejní zásah ukončil nelegální party v tajně otevřeném klubu v centru Prahy.  - Václav Burian Blesk.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marlen52 ( 28. listopadu 2020 20:18 )

teď se předváděla v telce pěknej spratek já bych všem dala pokutu aspoň 50tis aby ji přešla legrace těch pár stovek co jim dají to je k smíchu jen se vysmívají do oči

platykodon ( 28. listopadu 2020 20:06 )

Vzhledem k tomu, že moje maminka bojuje v nemocnici o život, dala bych všem porušovatelům trest smrti. Oni nás zabíjí beztrestně nebo s pokutou 500 Kč. Kdy začne policie konečně razantně jednat?

e.lesanova ( 28. listopadu 2020 18:01 )

Takže Karlova 12...že by Kocáb netušil, co se mu děje v baráku??? O "tmavší" majitele provozoven se tam postaral právě on...

montevideo ( 28. listopadu 2020 15:03 )

Čekala na uber? Na policejní anton měla čekat, kráva jedna šilhavá .

wenzel_trousiI ( 28. listopadu 2020 11:17 )

Ne asi, ale určitě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa