Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Surovec zbil v hotelu kolegyni opěradlem od židle. Řekla mu, aby si nasadil roušku

Autor: Darina Jíchová - 
1. července 2020
21:41

Mezi pracovníky hotelu Dargamita, který se nachází ve městě Nellore, se strhla bitka. Bhaskar Rao zaútočil na svou kolegyni Čecurí Ušaráníovou poté, co ho upozornila na to, že by měl mít v kanceláři nasazenou roušku. Což je jedno z opatření přijatých kvůli pandemii koronaviru způsobujícího nemoc covid-19. Rao, který je zaměstnancem ministerstva turismu a v hotelu dělá manažera, ženu zmlátil dřevěným opěradlem od židle, podle místního tisku byla Ušaráníová vážně zraněná a Rao skončil v policejní vazbě, informoval list Daily Mail.

Konflikt zachytily kamery instalované v kanceláři, několik kolegů se snažilo zasáhnout a Raa zkrotit, jednomu z nich se nakonec povedlo mu z rukou vyrvat opěradlo, kterým Ušaráníovou bil. 

Na kolegyni měl spadeno

Záběry ukazují, že Rao nejprve chytil svou kolegyni za vlasy a smýknul s ní na zem, pak ji začal mlátit. Když mu přestaly stačit pěsti, hledal něco, čím by si pomohl.

Podle kolegů Rao Ušaráníovou neměl rád a potom, co ho „popíchla“ kvůli roušce, si na ní vylil zlost. Ženě se nejdříve snažil pomoct jeden ze zaměstnanců, Rao ho ale setřásl, zatímco se vyděšená Ušaráníová krčila na zemi a chránila si hlavu. Do kanceláře následně vběhli další 2 muži, až těm se společnou snahou povedlo Raa odzbrojit.

Policie: Bezpečí žen je pro nás priorita

Napadení přihlížela další z pracovnic, která ve strachu radši opustila kancelář. Ušaráníová o všem informovala policii, která Raa zatknula. „Zadrželi jsme obviněného, který v hotelu pracuje jako zástupce vedoucího manažera, a umístili jsme ho do vazby. Muž byl obviněn z napadení ženy podle sekce 354, dále z užití síly s úmyslem zneuctít člověka podle sekce 355 a také ze způsobení zranění pomocí zbraně podle sekce 324,“ vysvětlil policejní šéf K Venugopal.

„Policejní okrsek v Nellore bere zločiny na ženách velmi vážně, takové zločiny jsou pro nás nepřijatelné, bezpečí žen je pro nás hlavní prioritou,“ uvedli policisté na svém twitteru. K případu se vyjádřila také předsedkyně Ženské národní komise Rekha Šarmáová. „Za svůj čin potřebuje jít do vězení,“ okomentovala na svém twitteru.

Uživatel_5425869 ( 2. července 2020 04:23 )

no, kdyby to byl běloch,tak celý svět demonstruje,ale jak je to černý tak to není tak strašný

bre-burda ( 1. července 2020 21:57 )

Nedovedu si představit, co by se strhlo, kdyby tím agresívním pánem byl navíc běloch.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa