Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Plavba se změnila v horor: Žena kvůli koronaviru uvízla na zámořské lodi!

Autor: rc - 
12. dubna 2020
07:11

Lidé po celém světě jsou nuceni zůstávat v domácí karanténě kvůli šíření nového typu koronaviru covid-19. Ovšem Hannah Lucyová, rodačka z Anglie, zůstala uvězněna na zámořské lodi v Karibském moři. Prvních několik dní se mohla pohybovat po obří lodi, ovšem od konce března je nucena zůstávat ve stísněné kajutě!

Hannah Lucyová má práci snů. Na obří zámořské lodi Royal Carribean's Serenade of the Seas pracuje jako pořadatelka zábavy. Se svými kolegy připravuje pro hosty různé hry a párty. Kdekdo jí práci, při níž poznává krásy exotických ostrovů, záviděl, ovšem její práce se změnila v noční můru po úderu pandemie koronaviru.

Sedmnáctého března museli loď opustit hosté, kteří byli na desetidenní plavbě, kvůli pandemii covidu-19 a na lodi zůstalo jen 790 členů posádky včetně Hannah. První dny podle informací amerického magazínu People probíhaly poklidně. Posádka se scházela ke společným obědům a večeřím. Všichni se společně snažili si dny na lodi co nejvíce zpříjemnit. To se změnilo posledního březnového dne, kdy byli přemístěni do kabin pro hosty, aby se zabránilo šíření viru.

„Už budeme v izolaci téměř dva týdny, a tak doufáme, že budeme moci být zase s ostatními členky posádky, ale mohlo by se to prodloužit,“ uvedla Hannah s tím, že loď se nachází u pobřeží Barbadosu. Hannah přežívá izolaci v kabině a v televizi sleduje, jak se vyvíjí situace ohledně viru. Izolaci prý snáší dobře, ovšem má obavy, jak dlouho by to ještě mohlo trvat. Navíc se obává návratu do rodné země. Lety kvůli viru byly zrušeny, a tak se její návrat nejspíš prodlouží. Jídlo a potřebné věci jim obstarávají ti, co nebyli dáni do izolace.

Greinfild ( 12. dubna 2020 07:57 )

Článek o vyžrané ku.n.dě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa