Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sociální pracovnice zemřela po testu na koronavirus: Výsledek měla však negativní!

Autor: rc - 
28. března 2020
07:10

Sociální pracovnice Natasha Ottová byla nalezena mrtvá ve svém bytě. Devětatřicetiletá rodačka z amerického New Orleans se bála, že se nakazila koronavirem, a čekala na výsledky testu. Několik dní po její tragické smrti přišly výsledky. Byly negativní.

Natasha Ottová, sociální pracovnice žijící v New Orleans ve Spojených státech, začátkem března onemocněla. Všechny symptomy ukazovaly na chřipku. Bolely ji svaly, měla horečku, byla unavená a slabá. Natasha se proto rozhodla jít k doktorovi na testy na chřipku, ovšem ty vyšly negativně.

„Začala být nemocná kolem devátého a desátého března a ačkoliv se cítila hůř a hůř, zachovávala si svůj smysl pro humor, třeba říkala, že bude užívat whisky jako medicínu,“ uvedla její sestra Emily Calson Stametsová na sociální síti facebook. Devětatřicetiletá žena se začala obávat, že se mohla nakazit koronavirem. Nechala se proto testovat i na Covid-19.  

Zatímco Natasha čekala na testy, její stav se postupně začal lepšit. „Měla víc energie než v předešlých dnech a šla na procházku se mnou a se psem Zolou. Stěžovala si, že má pocit, jakoby měla něco na plicích. Stejně tak si stěžovala, že výsledky testu na koronavirus se opozdily,“ napsal její dlouholetý partner Josh Anderson na sociální síť facebook.

Anderson na ni neustále dohlížel a každé ráno jí psal zprávu, jak se cítí. Poslední zpráva, kterou od Natashy dostalo, byla, že se cítí o něco lépe díky bylinkám, které zřejmě zabraly. Další zpráva zůstala bez odpovědi. Anderson si začal dělat o svou přítelkyni starosti, a tak se rozhodl, že ji půjde zkontrolovat. Doma našel Natashu mrtvou. „Čas vtipkování o Covidu-19 je pryč. Nyní je čas ochránit sebe, vaše nejmilovanější a všechny ostatní. Natasha S. Ottová dnes zemřela. Byla neuvěřitelně milá, zábavná a milující devětatřicetiletá žena v dobré kondici,“ napsal v příspěvku Anderson.

Několik dní po její smrti však přišly její testy na Covid-19, které byly negativní! Koroner při ohledání těla poslal další vzorky do laboratoře, které taktéž vyšly negativně. „Když přišly její výsledky, ukázaly, že nebyl zjištěn virus,“ uvedla Natashina sestra na sociální síti facebook. „Koroner také poslal vzorek na testy na místní univerzitu. Tyto testy přišly zpátky a ukazují, že koronavirus nebyl zjištěn,“ dodala s tím, že bude provedena pitva, která určí příčinu smrti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa