Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vysílali jsme: Maláčová o důchodové reformě. Proč až nyní a v kolika letech do důchodu půjdeme?

Ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD Jana Maláčová byla hostem Blesk Zpráv v pořadu Epicentrum (9. 3. 2021)
Ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD Jana Maláčová byla hostem Blesk Zpráv v pořadu Epicentrum (9. 3. 2021)  (Autor: Blesk:Jakub Poláček)
Autor: Jakub Veinlich, vol - 
12. května 2021
12:20

Bude - nebo nebude mít Česko po letech důchodovou reformu? Proč se ji podařilo předložit až teď - jen pár měsíců před volbami a ještě k tomu bez pevné dohody ve vládní koalici - tedy mezi hnutím ANO a ČSSD? Bude se měnit věk pro odchod do důchodu a co znamená, že si lidé budou muset platit sociální pojištění o deset let méně, tedy už jen 25 let? A kolik bude základní důchod? Tomu se věnovalo Epicentrum Blesku s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou (ČSSD).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

plusplus ( 12. května 2021 16:18 )

Co to plácáte
Ten kdo všechno rozházel byla ODS a ANO který sebrali rozpočtu 130 miliard snížením daní nejvíc těch co mají nad 100000 jako poslanci a miliardáři
tak neplácejte blbosti¨

A JINAK MĚ FASCINUJE JAK OPOZICE ŘVE ŽE JE ZDLUŽENÝ ROZPOČET ALE BYLA TO ONA KDO MU PUSTIL ŽILOU NEJVÍC ZE VŠECH NÉ MALÁČKA!!!!!!!!!NA OSVČ ŠLO 400 MILIARD.Na snížení daní který nejvíc poznají pracháči 130 miliard.Příspěvěk důchodcům stál pouhých 15 miliard to jsou ani né tři procent opkauji tři procanta toho co stály úplně jiný výdaje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa