Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nadšení návštěvníci Festivalu Blesk tlapek: „Psí nádhera!“ A radost z Kubišové i pomoci pejskům

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Bokrová Lang, Festival Blesk tlapek - 
6. června 2023
05:00

Druhý ročník Festivalu Blesk tlapek je už minulostí, do redakce ale stále ještě přichází ohlasy na něj. Účastníci se shodují, že se akce pro milovníky zvířat mimořádně povedla, děkují za příjemnou atmosféru a mnozí vyslovují naději, že letošním ročníkem to nekončí.

Návštěvníci festivalu zejména na sociálních sítích nešetřili slovy chvály. „Super akce, díky,“ napsala Petra Rosenkrancová.  „Taky jsme si ji užili,“ připojila se Kateřina Uhlářová. „Krásně připravené. Mega akce. To vám mohou závidět organizátoři těch největších výstav,“ napsala Jaroslava Jarka Bártlová. Podobně to viděly i Jasmínka a Valentýnka: „Takže za nás asi nejpovedenější psí akce, na které jsme byly a kam se budeme rády vracet.

Spokojené byly i Pawandyou-cz, které napsaly: „Včerejší Blesk tlapky byly jedním slovem WAU! Strašně nás to s vámi celý den bavilo a děkujeme všem, kteří nás přišli pozdravit. Také děkujeme pořadatelům akce @blesktlapky za skvěle zorganizovanou akci a již nyní se těšíme na další ročník.“

Foto: 

Pochvala redaktorkám

Někteří účastníci poděkovali i přímo reportérkám Blesk tlapek. „Moc děkuji za vaši práci,“ napsal Josef Taybner. „Blesk tlapky, děláte pro zvířata hodně, nejen tuto akci,“ připojila se čtenářka pod přezdívkou Naidka. Pozitivní ohlasy přišly i ze strany kolegů z redakce.

„Psí nádhera. Děkuji všem, kdo se na akci podíleli. Podařil se krásný den plný tlapek a čenichů, skvělých setkání a radostí. Rádi jsme s kluky byli návštěvníky a potkali spoustu kolegů lidských i psích,“ napsal na svoji sociální síť Ivan Dachs Hladík, který na pódiu vystupoval se svými adoptovanými jezevčíky.

Za vedení celého vydavatelství dorazila na louku na pražském Vypichu Libuše Šmuclerová, která také chválou nešetřila: „Jedna z nejhezčích akcí roku - Blesk tlapky! Festival pro psy a nás!“

Lidé byli štědří

Spokojeni byli i zástupci útulků a záchranných spolků, kteří měli na festivalu své stánky a přivedli i pejsky k adopci. „Děkujeme za pozvání, moc příjemná akce,“ napsala reportérkám předsedkyně spolku Psí senioři v nouzi Vendula Wolfová.

Poděkování přišlo i z Psího domova v Řepnici nebo z Francouzského potěšení. Lidé během akce plnili kasičky dobrovolnými dary a našli se i zájemci o adopce.

 „Včerejší akce Blesk tlapky: festival nejen pro vaše psí kamarády byla naprosto skvělá, musíme opět poděkovat organizátorům, kteří ji opravdu pečlivě připravili. Budeme se těšit na další ročník,“ takovou reakci přidala spolek Dočasky De De, jehož svěřenci letos získali výtěžek z tomboly. Částka 41 900 korun poputuje na veterinární náklady.

Festival Blesk tlapek se líbil i redaktorovi Ivanovi Hladíkovi, který dorazil i se svými dvěma jezevčíky. Festival Blesk tlapek se líbil i redaktorovi Ivanovi Hladíkovi, který dorazil i se svými dvěma jezevčíky. | čtenáři

Setkání s Martou

Pro mnohé návštěvníky bylo životním zážitkem osobní setkání s patronkou Blesk tlapek, zpěvačkou Martou Kubišovou.  „Krásná sobota na Festivalu Blesk tlapky s rodinkou a čest potkat se s paní Martou Kubišovou obzvlášť při této příležitosti,“ komentoval společnou fotografii jeden z  účastníků vystupující na sociální síti pod jménem tomski.chl.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi